GLUMICA "OTELA" MIKROFON PEVAČICI I NAPRAVILA SPEKTAKL! NAJBOLJA ŽURKA U KRAGUJEVCU: Neviđen parti na kome su i gosti pevali! - iKragujevac


Vesti

Brojni viđeni Kragujevčani, ali i gosti sa strane bili su gosti jedne neuobičajene žurke u gradu „Fijata“. Prostor auto salona Nikom preuređen je u prostor za žurku i bio je premali da primi sve goste, koji su pristizali celu noć.

Za zagrevanje je bio zadužen DJ One, koji je zvucima tehno muzike i modernim melodijama naveo prisutne da plešu, a za malo „rokerskiji“ nastavak večeri bio je zaslužan Koktel balkan bend. Među prisutnima, bila je i „glumačka petorka“ Anđelka Prpić, Jelena Gavrilović, Bojana Ordinačev, Petar Benčina i Zoran Pajić, kojima se veoma svideo koncept „zabave bez duvanskog dima“.

U jednom trenutku i Jelena Gavrilović je uzela mikrofon od pevačice Koktel Balkan benda i otpevala pesmu, što je publika odlično prihvatila i zdušno je nagradila aplauzom, dok je njen kolega Zoran Pajić sve vreme snimao mobilnim telefonom.

Fenomenalna atmosfera na promociji inovativnog uređaja Iqos 3 vladala je do kasno u noć, a posetioci su razišli sa nepodeljenim utiskom da je to bila jedna od najboljih žurki ovog vikenda u Kragujevcu.797.jpg747.jpg

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu