''Sajam obrazovanja i zapošljavanja'' na Šumadija sajmu - iKragujevac


Vesti

Tradicionalni 12. po redu “ Sajam obrazovanja i zapošljavanja” koji Šumadija sajam organizuje u saradnji sa Nacionalnom službom zapošljavanja i školskom upravom, a pod pokroviteljstvom grada Kragujevca, održaće se na Šumadija sajmu 28 i 29 marta.

Preko 100 izlagača predstaviće se na pomenutom sajmu.

U delu sajma koji obuhvata obrazovanje biće predstavljeni obrazovni potencijali čitave Republike – državni i privatni fakulteti, akademije, univerziteti , srednje i osnovne škole,kao i druge institucije koje se bave obrazovanjem.

Na ovom Sajmu posetioci će moći da se informišu o različitim mogućnostima obrazovnih profila, upoznaju sa prijemnim ispitima, podacima o prolaznosti na upisu, savetima drugih studenata, stipendijama , školarinama kao i mnogim drugim korisnim informacijama vezanim za obrazovanje i potencijalno zapošljavanje nakon završenog školovanja.

Nacionalna služba, brojni poslodavci i agencije koje se bave zapošljavanjem i posredovanjem u zapošljavanju predstaviće slobodna radna mesta, dok će svi zainteresovani kandidti moći na licu mesta da predaju svoje radne biografije. Od privremenih do stalnih radnih mesta, kao i sezonskih poslova.

Bogat prateći program Sajma, smenjivaće se tri dana Program sadrži niz tema, od promocija fakulteta , Dualnog obrazovanja…

Radno vreme sajma je oba dana od 10.00 do 17.00 časova.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu