ŠOPING CENTAR KRAGUJEVAC PLAZA: Koncert Lexington benda, rođendanski šoping i brojna iznenađenja (VIDEO/FOTO) - iKragujevac


Vesti

U subotu i nedelju, 23.i 24. marta, dođite na rođendansku proslavu Šoping centra Kragujevac Plaza! Uz specijalni vikend popusta u brojnim radnjama centra, tu je i sjajna zabava koja počinje u subotu od 14h, uz dobrodošlicu koju će vam poželeti Duh iz čarobne lampe. Slavlje se nastavlja uz plesni performans i animacije svetlećih vila i robota, dok vas u restoranskom delu očekuje i torta želja na kojoj možete ostaviti rođendansku čestitku i učestvovati u rođendanskom poklon konkursu.. Od 19h na bini centralnog atrijuma naći će se deca glumci, modni program kao i novinarska radionica za mališane.

Drugi dan rođendanskog slavlja, u nedelju 24. marta, od 15h očekuje vas dečija radionica „Neguj stil od malih nogu“, a dovodimo vam i profesionalce iz Muzeja iluzija koji će držati radionicu „Mozgaonica“ tokom koje će svi prisutni moći da nauče da razmišljaju bez okvira i ograničenja.

Proslavu rođendana krunisaće sjajan nastup Lexington benda u nedelju od 18h.

Listu popusta pogledajte na linku.

PROGRAM:

Subota, 23. mart

14-17h – Duh iz čarobne lampe
14-17h – Vile i roboti – plesni performans
15-19h – Rođendanski kutak
16-19h – Zabavni program na bini
17:30-18h – Takmičenje „Muzičke stolice“

Nedelja, 24. mart

15-18h – Dečija radionica „Neguj stil od malih nogu“
15-18h – Mozgaj u „Mozgaonici“ – Muzej iluzija
18-19h – Koncert Lexington benda

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu