Saopštenje za javnost studentske organizacije Pravnog fakulteta u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

Studentska organizacija Savez studenata Pravnog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu izdalaje saopštenje za javnost.

,,Ovim putem naša studentska organizacija Savez studenata Pravnog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu daje podršku predsedniku Republike Srbije.

Poštujemo ustavni poredak i zakone naše zemlje, kao i državne institucije. U skladu sa tim, najoštije osuđujemo svaki napad na instituciju predsednika naše države koji je demokratskim putem izabran. Srbija je demokratska zemlja, moramo poštovati izborni proces i ne smemo dozvoliti da se u 21. veku u našoj državi dogodi građanska neposlušnost.

Takođe, kao budući pravnici mi želimo ostati u Republici Srbiji i zalagaćemo se za unapređenje čitavog sistema kroz pravno-politički život. Nadamo se da neće doći do političkog haosa jer bi to direktno uticalo i na pravni sistem naše države koji bi nas vratio 10 godina unazad.

Još jednom naglašavamo da ovim putem dajemo podršku državnim institucijama Republike Srbije, posebno predsedniku Republike, kao i pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova koji nastoje da nas sačuvaju od vandalizma i koji za sada rade odličan posao.''

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu