Budućnost korišćenja vozila u Kragujevcu je pred vama - iKragujevac


Vesti

Briga o automobilu često predstavlja komplikovan zadatak. Nakon kupovine automobila, na red dolaze održavanje vozila, registracija, tehnički pregledi i osiguranje.

Rent a car usluga je sve popularnija i dostupnija u Srbiji, a poslednjih godina se mnogi odlučuju da na putovanje krenu upravo iznajmljenim vozilom. Kompanija Invictus rent doo posluje u Kragujevcu veoma uspešno i u svojoj floti ima nove automobile starosti do godinu i po dana. Vozni park se obnavlja jednom godišnje, pa su u ponudi različite kategorije vozila.

Zahvaljujući svojim TOPMonth uslugama, Invictus rent doo radi ceo taj posao za vas! Jedna rata obuhvata sve, dok se vi bavite stvarima koje su zaista važne. U želji da svojim korisnicima omogući najkomforniju vožnju i minimalno razmišljanje o troškovima, Invictus rent doo uveo je revolucionarne proizvode za sve ljubitelje vrhunske i kvalitetne vožnje.

Jedinstvena TOPMonth usluga će zauvek promeniti vaš odnos prema nabavci automobila, bilo da se radi o finansiranju putem lizinga ili zakupu.

Ključna pogodnost koju TOPMonth nudi je mogućnost da sve što vam je potrebno plaćate u jednoj fiksnoj mesečnoj rati. Jedna rata podrazumeva finansiranje rentiranja vozila, troškove redovnog održavanja automobila, kasko osiguranje, registraciju vozila i zamenu i skladištenje guma. Na ovaj način optimizujete i planirate troškove, štedite vreme, a sadržaj paketa i usluge koje želite birate sami. Nema skrivenih niti dodatnih troškova - sve je u jednoj rati, iz jedne ruke, na jednom mestu.

Izaberite sami svoj paket TOPMonth usluge i planirajte svoje troškove. Ovo su pogodnosti koje TOPMonth nudi:

Redovno održavanje - održavanje propisano od strane proizvođača (zamena ulja i filtera u planom predviđenim intervalima).

Kasko osiguranje - tokom celog perioda trajanja ugovora. Ovaj način vam obezbeđuje uštedu jer su dugoročne polise jeftinije.

Registraciju - tokom celog perioda rentiranja. U ovom delu su uključeni svi troškovi: polisa autoodgovornosti, tehnički pregled, zeleni karton, takse, nalepnice, tablice.

Brigu o gumama - uključuje zamenu i skladištenje guma (u odnosu na definisanu kilometražu definisan je određeni broj setova).

Call centar – korisničku podršku dostupnu u svakom trenutku.

Uz fiksnu mesečnu ratu, povoljne uslove finansiranja i jasan pregled troškova, ali i jednostavan i brz proces obrade ugovora.

Tokom trajanja sajamskih aktivnosti ponudićemo specijalnu ponudu u vidu podrške u ceni rentiranja vozila.

Invictus rent doo Kragujevac nalazi se u samom vrhu pružalaca usluga rentiranja vozila u Šumadiji, a posluje i širom Srbije. Ukoliko želite da svoje vreme ne gubite po servisima razmišljajući o budućim troškovima, brigu o svom automobilu prepustite profesionalcima.

Klijenti imaju mogućnost rentiranja vozila i po danu, sa najpovoljnijom ponudom u Kragujevcu.

Kompletnu ponudu vozila Rent a car kompanije Invictus rent doo Kragujevac, možete pogledati na linku PONUDA VOZILA 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu