DRAMA U KRAGUJEVCU: Upao u porodičnu kuću i PRETIO PORODICI metalnom šipkom, držao ih kao ''taoce'', rekao da će ih sve POBITI - iKragujevac


Vesti

KRAGUJEVAC - Kako iKragujevac saznaje pre nekoliko dana oko 16 časova nepoznati čovek, čiji je identitet kasnije utvrđen, S. Ž. (1976) upao je u jednu porodičnu kuću u naselju Obadi kod Grošnice i pretio ukućanima da će ih pobiti.

Drama u ovoj porodičnoj kući u Obadima (Grošnica) počela je oko 16 časova, kada im je upao nepoznati čovek.

U tom trenutku u kući se nalazila žena sa ćerkom, dok je muž bio napolju u bašti.

Čovek im je zatražio čašu vode, ćerka mu je donela, dok ga je žena ispitivala ko je on i kako je ušao kuću a nije pozvonio, prenosi naš izvor.

,,Ne radi zvonce'' odgovorio je na to. Žena preplašena, vikala je ''izađite napolje'', međutim S. Ž.  nije to hteo da učini, već je odbrusio: ,,Ja sam ovde došao da prenoćim, ne idem nigde.''

Usplahirena žena pozvala je muža iz bašte, koji se takođe iznenadio ugledavši nepoznatog S. Ž. u njihovoj kući. Muž je vikao na njega da napusti kuću, što je S. Ž. i poslušao, međutim samo na kratko, prava drama tek sledi.

S. Ž. je izašao iz kuće samo kako bi uneo metalnu cev, odnosno šipku kojom je počeo da preti i ponovo ''uleteo'' u kuću za preplašenom porodicom.

Počeo je da se razmahuje sa šipkom govoreći: ,,Sad ste vi moji taoci, sve ću da vas pobijem''.

Kako naš izvor kaže sve ih je postrojio. Naredio je da uključe televizor i puste mu seriju ''Bela lađa'' i pojačaju televizor. Potom je ženi naredio da mu skuva kafu, što je ona i učinila.

Za to vreme, njihova ćerka krišom je poslala svojoj sestri poruku, i obavestila je da je ona sa roditeljima u opasnosti kod kuće, da je pitanje života i da pozove policiju.

S. Ž. je počeo da besni na televizor, da se svađa sa Šojićem iz serije, i šipkom krenuo na njega tj. na tv. 

Porodica je jedva uspela da ga smiri, pitali su ga ko je on, odakle je došao. Predstavio se kao sin vlasnika jedne benzinske pumpe, što se ispostavilo kao laž, i kako je došao iz Beograda preko neke šume.

Potom je pozvao nekoliko brojeva, jedan od njih bio je taxi da dođe po njega, a od drugog je tražio da mu donese pištolj kako bi ubio sotone i vampira iz kuće.

Na svu sreću, stigla je policija, upala u kuću i odvela pomahnitalog S. Ž.

Kako saznajemo, kasnije je napao i jednog od policajaca u stanici.

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu