Još danas uživajte u lepom vremenu: U Kragujevcu 19 stepeni, a evo kada nas očekuje kiša - iKragujevac


Vesti

U Srbiji toplo i u većem delu zemlje pretežno sunčano. Po podne i uveče na severu i zapadu doći će do postepenog naoblačenja, mestimično sa slabom kišom.

Vetar slab i umeren, na planinama povremeno i jak. Najniža temperatura od 2 C do 11 C, a najviša od 14 C na severozapadu do 24 C na jugoistoku, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Kragujevcu će biti pretežno sunčano i toplo. Uveče i tokom noći doći će do naoblačenja sa slabom kišom. Vetar slab do umeren južnih pravaca, uveče u pojačanju i skretanju na severozapadni.

Najniža temperatura oko 10 C, a najviša oko 19 C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u utorak će na istoku i jugoistoku Srbije veći deo dana biti pretežno sunčano, u ostalim krajevima promenljivo oblačno, mestimično sa kišom i osetno hladnije.

U sredu pre podne biće oblačno mestimično sa kišom, po podne u većem delu zemlje očekuje prestanak padavina i razvedravanje. U četvrtak ujutro samo na jugoistoku uz nešto više oblačnosti još ponegde sa slabom kišom, u ostalim krajevima pretežno sunčano.

U petak i subotu biće pretežno sunčano u celoj zemlji. Zatim se očekuje naoblačenje sa kišom, na planinama sa snegom i padom temperature.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu