Dušan Borković na Ekonomskom fakultetu govorio o bezbednosti mladih učesnika u saobraćaju - iKragujevac


Vesti

U cilju podizanja svesti o važnosti poštovanja propisa u saobraćaju, Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, u saradnji sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Kragujevcu, organizovala je interaktivni čas za studente i srednjoškolce u okviru svojih preventivnih aktivnosti, a u vezi sa bezbednošću mladih učesnika u saobraćaju. Interaktivni čas je održan na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu, 12. marta 2019. godine.

U dobro popunjenom amfiteatru „Prof. dr Ilija Rosić“, prisutnima su se obratili direktorka Agencije za bezbednost saobraćaja Jasmina Milošević, dekan Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu prof. dr Petar Veselinović i najbolji srpski i evropski automobilista Dušan Borković.

Pored priče o događajima iz bogate sportske karijere, gospodin Dušan Borković je ukazao prisutnima da je osnova za unapređenje bezbednosti mladih vozača u saobraćaju unapređenje saobraćajnog obrazovanja i promena stavova, uz preventivne aktivnosti kojima se mora uticati na svest o problemu bezbednosti mladih u saobraćaju.

Svi prisutni studenti i srednjoškolci dobili su prigodne poklone od Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije.dusan 1.jpg

 

dusan 2.jpg

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu