Besplatni seminar u Kragujevcu - 3D tehnologije - iKragujevac


Vesti

Povodom potpisivanja petogodišnjeg ugovora o saradnji sa Fakultetom inženjerskih nauka Univerziteta u Kragujevcu, i početka rada Solfins Demo centra koji je otvoren krajem 2018. godine, Solfins 3D Kompanija i fakultet organizujemo Seminar o 3D tehnologijama za nastavnike, studente, inženjere, predstavnike privrede Šumadijskog regiona i sve zainteresovane.

Na seminaru će biti predstavljena savremena rešenja za kompletan proces od razvoja proizvoda do organizovanja, praćenja i planiranja proizvodnje, kao i rešenja za kreiranje kompletne proizvodne i izlazne dokumentacije: za uputstva, kataloge rezervnih delova, i komunikaciju sa tržištem.

Kao uspešan primer iz domaće industrije, kompanija Agromarket iz Kragujevca predstaviće ova rešenja u svojoj praksi. Učesnici seminara saznaće kako je kompanija unapredila svoje procese i efikasnost rada na svom prepoznatljivom brendu alata i mašina Villager implementacijom 3D tehnologija iz Solfins ponude.

Nakon seminara učesnici će dobiti odgovore o mogućnostima primene 3D tehnologija u svom biznisu i na svojim projektima, i to kroz diskusiju i posetu Solfins Demo centru na fakultetu gde mogu testirati softverska rešenja i mašine za profesionalnu 3D štampu koje se najčešće koriste u domaćoj industriji.

Seminar je otvoren i besplatan ali uz obaveznu registraciju na sajtu Solfinsa na ovom linku: https://solfins.com/event/3d-tehnologije-od-ideje-do-trzista-2019-03-15-11/
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu