Jelena Tomašević: Emocije za sve generacije - iKragujevac


Vesti

JELENA je ona žena koje ima. I nije plod mašte, kao njena imenjakinja iz literature. Bajkovita je samo njena pesma i sjajni vokal.

A ima je na humanitarnim koncertima, muzičkim studijima, u dečjim žirijima... I, 14. marta biće je i na solističkom koncertu u Sava centru.

* Da li pripremate neko iznenađenje za vaš koncert?

- Ceo koncert će biti jedan prelep, neuobičajen i vrlo autentičan muzički doživljaj. Sigurna sam da će publika uživati, jer zaista pripremamo nešto novo i drugačije.

* Hoće li vaša pesma "Suncokret" biti novi hit?

- Ona je već hit, i veoma sam srećna zbog toga. Duboka emocija koju nosi ova pesma osvojila je publiku već na prvo slušanje. Jedva čekam da je prvi put uživo otpevam na beogradskom koncertu.

* Kako uspevate da svojim pesmama spojite sve generacije?

- Upravo emocijom. Bez kalkulacija, podilaženja ukusu određenog dela publike i osvrtanja na trendove. Iskrena emocija dopire i do dece i do ljudi u zrelim godinama. Vrlo sam ponosna što je moja muzika baš takva.

* Poznato je da negujete izvornu muziku i imate trajne snimke na Radio Beogradu.

- To su neke od najdragocenijih stvari u mojoj karijeri. Odmalena pevam tradicionalnu muziku, koju osećam svim svojim bićem. Polako pripremam i album sa izvornim pesmama.

* Šta očekujete od naše predstavnice na "Evrosongu" Nevene Božović?

- Mislim da Nevena ima šanse za dobar plasman. Pesma je veoma lepa, raskošna i emotivna. Ona je odlična pevačica i verujem u nju.

* Predstavljali ste našu zemlju na "Evrosongu" 2008. godine. Šta biste preporučili Neveni?

- Da se opusti i uživa, da se ne opterećuje plasmanom, već da pruži svoj maksimum. Samo tako će dati najbolje od sebe.

* Šta vam je još obeležilo proteklu nedelju, mimo muzike?

- Nekoliko divnih dana provedenih sa porodicom, u prirodi, na suncu. Tako sam punila baterije za predstojeći koncert u Sava centru.

(Novosti)

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu