Tri medalje za takmičare Taekwondo akademije Kragujevac - iKragujevac


Vesti

Na 15. “Omega kupu” održanom u hali “Ranko Žeravica” u Beogradu članovi Taekwondo akademije Kragujevac ostvarili su zapažene rezultate. Aleksandra Germanac osvojila je zlatnu medalju, dok su srebrna odličja pripala Pavlu Cvetkoviću i Nikoli Vuloviću.

Na “Omega kupu” ove gdine učestvovao je 51 klub iz 6 zemalja, ukupno 495 takmičara. Taekwondo akademiju Kragujevac je predstavljalo sedmoro takmičara.

Zlato je osvojila Aleksandra Germanac, iskusna takmičarka, koja je i trećeplasirana u ukupnom plasmanu seniorki A klase. Zlato je osvojila u kategoriji seniorki A klase -53 kg. Uzgred, Aleksandra je na osnovu dosadašnjih rezultata, dobila poziv selektora reprezentacije Srbije i od danas je na prvom treningu seniorske reprezentacije.

Srebrne medalje su osvojili Pavle Cvetković u kategoriji pionira B klase -29 kg i Nikola Vulović u kategoriji juniora A klase -68 kg. Obojici je ovo prvo takmičenje na kojem su nastupili.

Naredno takmičenje na kojem učestvuju članovi Taekwondo akademije Kragujevace je Prvenstveno Srbije koje će biti održano 30. marta.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu