Upis dece u prvi razred osnovne škole i predškolski program - iKragujevac


Vesti

Gradska uprava za vanprivredne delatnosti obaveštava osnovne škole i roditelje na teritoriji grada Kragujevca, da se u prvi razred osnovne škole u školskoj 2019/2020. godini upisuju sva deca rođena od 01. marta 2012. godine do 28. februara 2013. godine.

Služba za zdravstvenu zaštitu predškolske dece Doma zdravlja Kragujevac sprovodi pregled i vakcinaciju dece za polazak u osnovnu školu kod izabranog lekara u Centralnom dečijem dispanzeru, i dečijim dispanzerima – ogranak Aerodrom, Bresnica i Stanovo.

Potvrdu o zdravstvenom pregledu i vakcinaciji deteta roditelji dostavljaju prilikom upisa deteta.

Obaveštenje o datumu i postupku ispitivanja deteta koje obavljaju psiholog i pedagog škole, kao i obaveštenje o datumu upisa, roditelji će dobiti neposredno u školi u koju dete upisuju.

U pripremni predškolski program u školskoj 2019/2020. godini upisuju se sva deca rođena od 01. marta 2013. godine do 28. februara 2014. godine.

Potvrdu o zdravstvenom pregledu deteta kod izabranog pedijatra roditelji dostavljaju prilikom upisa deteta. Sve informacije o potrebnoj dokumentaciji i postupku upisa deteta, roditelji će dobiti neposredno u Predškolskoj ustanovi ,,Nada Naumović” i Predškolskoj ustanovi ,,Đurđevdan”, kao i u drugim predškolskim ustanovama ili osnovnim školama na teritoriji grada Kragujevca u kojima se osvaruje pripremni predškolski program.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu