Fondacija ''Danijela Kačar'' - BUDI HUMAN - iKragujevac


Vesti

Opšte je poznato da je Multipler Srleroza neurološka bolest koja je u većem broju zastupljena u našoj zemlji .Multipla skleroza prezentira se karakterističnim kliničkim simptomima koji osim dijagnostičkog značenja imaju i prognostičku važnost. Bolest koja je teska i neizleciva . Te stoga Fondacija ''Danijela Kačar" iz Aranđelovca predsednica istoimene inače profesor hemije po struci koja je i sama jedna od obolelih od Multipler Skleroze pokrenula projekat i humanitarnu organizaciju za pomoć ljudima koji su bolesni od Multipler Skleroze, invalidima, vojnim invalidima koji su vec odavno zaboravljeni u društvu .

Opština Aranđelovac, Aktivisti SPS i Medicinski centar je prepoznala ovu humanu projekciju i izašla u susret i podržala ovaj projekat.

Fondacija ''Danijela Kačar'' se u svojoj dugoj karijeri bavi nesebičnom brigom za pacijente, decu sa posebnim potrebama, iskaziuje humanost i nesebičnu brigu za osobe koje su obolele i ugrožene, koji treba da budu prepoznati kao jednaki članovi našeg društva.

Fondacija se bavi doniranjem neophodnih srestava i potrebština kao što su pelene za nepokretna lica, medikamenti odnosno neophodni suplementi i vitamini koji su neophodni za adekvatno i značajno poboljšanje kvaliteta zivota obolelih od MS.

Takođe Fondaciji Danijela Kačar je nesebičnu podršku i saradnju pruzila Grupa Gradjana pod nazivom " Sve Besplatno za Arandjelovčane"  na FB koja se takodje bavi humanitarnim radom pomoć ,donacija socijalno ugroženim porodicama .

Obostranim udruženim radom, snagom volje, saosećajnosti za ljude koji su socijalno i zdrastveno nepodobni za društvo možemo probuditi svest da moze i drugačije .Da se kolektivno međusobno pomažemo i da smo svi jednako isto prihvaćeni u društvu

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu