Zašto je pola sveta poludelo za tretman na MED2CONTOUR-U - iKragujevac


Vesti

Med2Contour ili Vaser Shape poslednjih 7 godina odnosi nagrade kao najefikasniji uređaj za otklanjanje celulita i oblikovanje tela.

Broj pozantih ličnosti koji se odlučuje za ovaj tretman raste iz dana u dan u Srbiji.

Med2Contour spada u top tri svetska uređaja za problem celulita i mršavljenja. Aparat ima FDA sertifikat, dokazano delotvoran i bezbedan po zdravlje. Sam tretman je prijatan pacijentima, daje savršene rezultate, nema jo jo efekta.

Kod nas brojevi ništa ne znače ako rezultate ne vide pacijenti i ako se pacijent ne oseća bolje. Normalno je da ovakve tretmane mora da prate dodatne aktivnosti kako bi rezultat bio dugotrajan. 

Konkretno ovaj aparat deluje na uzrok. Radi na principu patentirane tehnologije sa dve ultrazvučne glave po uglom od 135 stepeni, i vakumom koja omogućava duboko i ciljano prodiranje u neželjeno masno tkivo. Na ovaj način se isporučuje 4 pita veća energija što dovodi do mehaničke lipolize.

Tretman je predviđen za osobe sa povećanom telesnom masom i obimom koji žele bolju životnu formu kao i za žene koje imaju problema sa celulitom. Za mesec dana možete se rešiti celulita ili izgubiti dva do tri konfekcijska broja u obimu.

Tretman traje od 60-120 mininuta u zavisnosti od regije koja se tretira. Tretmani se rade na 7-10 dana.

https://www.youtube.com/watch?v=zNcCRcdmzU0

UKOLIKO ŽELITE DA REŠITE PROBLEM NA PRAVI NAČIN I NA PRAVOM MESTU, POZOVITE NAS 060 19 50 500
U TOKU OVOG MESECA NA 4 UPLAĆENA TRETMANA DOBIJATE 1 GRATIS

Autor: Dr Ivan Vučićević
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu