NEGDE OKO 05:30 SAM SE SLUČAJNO PROBUDILA I POGLEDALA U TELEFON: Rastužiće vas oproštaj Marije Šerifović od Šabana Šaulića - iKragujevac


Vesti

Šaban Šaulić je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj na putu Bifild-Butersloh

Kolege, rodbina i prijatelji se opraštaju od Šabana Šaulića, legendarnog pevača narodne muzike, koji je jutros poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Pevačica Marija Šerifović je na Instagramu objavila zajedničku fotografiju sa Šabanom, a od dragog kolege i prijatelje se oprostila uz dirljive reči koje tereju suze na oči.

Negde oko 05:30 sam se slucajno probudila i pogledala u telefon... Ne postoji adekvatna rec da opise stanje moje duse dok cita da te vise nema. Od kada znam za sebe znam i za tebe. Dok sam kao dete sedela u uglu restorana moje kuce u Kragujevcu i slusala te i ucila... Pa do danasnjeg dana kada sam odrasla osoba koju si nazivao svojom najboljom mladjom koleginicom.

Znas ja skoro nikada nemam tremu... Ali trema i odgovornost koju sam imala one veceri kada si Ti mene nazvao da ti budem gost na koncertu u Sava Centru - e to je trema, to je postovanje i za mene veliki znak da je ono sto radim ispravno i dobro!

Nije trebalo ovako da se zavrsi. Uporno govorim da je vazno ostaviti trag... A ti si ostavio neizbrisiv u nasim srcima! Sada stap u ruke, camac i na tvoj Dunav u miru! Sabane, neka ti je vecna slava i HVALA! 

adljfaslj-830x0.jpg

Podsećamo, Šaban Šaulić je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj na putu Bifild-Butersloh. Prema pisanju nemačkih medija, pretpostavlja se da je pijani vozač (34) svojim automobilom udario u vozilo u kojem se nalazio Šaulić.

Veruje se da je pijani vozač (34) upravljao autom bez vozačke dozvole. On je lakše povređen, dok su saputnici Šabana Šaulića pretrpeli teže telesne povrede.

Hitna pomoć je sa lica mesta odmah transportovala povređenog pevača u bolnicu, ali je on i pored njihove velike borbe, preminuo.

Šaban Šaulić rodio se 6. septembra u Šapcu 1951. godine. Profesionalno je počeo da se bavi muzikom 1969. godine, a u svojoj bogatoj karijeri objavio je 33 diskografska albuma.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu