VAŽNO OBAVEŠTENJE: Sutra VEĆI DEO Kragujevca i okoline 24 sata BEZ VODE - iKragujevac


Vesti

JKP Vodovod i kanalizacija 5. decembra će raditi na čišćenju cevovoda koji nisu čišćeni od osamdesetih godina prošlog veka. Zato će bez vode ostati veći deo Kragujevca i okoline na 24 sata.

Zbog neophodnih radova na zameni zatvarača na magistralnom cevovodu Pajsijević-Kragujevac, u sredu 05. decembra 2018.godine od 01:00 časova bez vode će ostati potrošači u Kniću, Pajsijeviću,Grabovcu, Gruži, LJubiću, Vučkovici, Goločelu, Đuriselu, Dragobraći i Korićanima.

Usled nedostatka vode prinuđeni smo da isključimo i potrošače između izvorišta Brzan i rezervoara Košutnjak, tako da će bez vode ostati potrošači u naseljima Batočina, Badnjevac, Nikšić, Milatovac, Osojak, Cvetojevac i Jovanovac.

Bez vode će u ranim jutarnjim satima ostati i potrošači u naseljima Ilićevo, Maršić, Korman, Trmbas, Teferič, Baljkovac, Bojanić, Erdeč, kao i potrošači u ulici Milivoja Bankovića Sićka i Svetolika Janjića sa pripadajućim ulicama u Beloševcu.

Normalizacija u vodosnabdevanju se očekuje u četvrtak 06. decembra 2018.godine u jutarnjim satima.

Mole se svi potrošaci da blagovremeno pripreme potrebne količine vode za piće i ostale potrebe i da potrošnju vode svedu na osnovne potrebe, kako bi se raspoložive količine vode ravnomerno rasporedile svim potrošačima.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu