"Kako je krenulo, ispašću kriva za rat u Siriji": Osulo se drvlje i kamenje na majku iz Kragujevca, a evo šta ona kaže na to - iKragujevac


Vesti

Violeta Cvetković ponovo se oglasila nakon što se puna tri dana u Srbiji priča samo o njoj i snimku koji je napravila u Domu zdravlja u Kragujevcu. Konstantno se vodi polemika ko je u pravu, majka bolesnog deteta, ili doktorke koji nisu htele da je prime.

Ona se obratila sinoć na društvenim mrežama lekarima i ministarstvu i ukazala im na grešku koju su napravili.

- Dom zdravlja Kragujevac, tako ste se zeznuli sa onom izjavom direktora Doma zdravlja o vremenu kada je dete bilo na pregledu, jer isto tako ukoliko niste znali postoji vreme kada je snimak načinjen, sat i minut koji se ne može montirati i koje telefon sam beleži. Ispada da sam u isto vreme bila u jednoj i drugoj orginaciji kao i da sam nakon snimaka bila još uvek s bebom na pregledu što po Vašim izjavama kako kažete i demantujete da je snimak načinjen posle pregleda.

Postoji vreme koje dokazuje suprotno. Ipak ste se zeznuli. Samo sam to čekala dokaz kada ste ubeležili da je dete "pregledano". Tako da ovim putem molim ministra policije da pregleda moj telefon, vreme snimka da objave i uporede sa vremenom u dispanzeru - napisala je ona između ostalog u svom postu.

102-830x0.jpg

Dodala je i da se ministarstvo mora pozabaviti i pitanjem kršenja zakona o zaštiti ličnih informacija koje je bolnica dala pojedinim medijima.

- Pisali su kako sam imala abortus, a ustvari sam imala pobačaj na Badnji dan. Ovakve informacije je medijima mogla dati samo bolnica. Gospodine Lončaru, ko je to smeo da iznese? - napisala je ona.

Nekoliko sati kasnije, oglasila se ponovo. Pod utiskom što se na nju sručilo drvlje i kamenje napisala je sledeće.

78999-830x0.jpg


- Kako je krenulo ispašću kriva za rat u Siriji. Nebitne osobe u mom životu,njihovo mišljenje i stav me ne zanimaju. Znam ko sam i šta sam, uzdignute glave sam išla i ići ću i dalje. U mom životu uvek je bilo i biće podrške za slabije i nmoćne. Uvek na strani pravde koliko god težak out do nje bio. Bitno mi je mišljenje meni bitnih ljudi u mom srcu - napisala je ona.

Kako kaže tokom ova dva dana plakala je na izjave i komentare onih bez stida i srama.

- Udarali su đonom jer su se osetili ugoženim i prozvanim, nisu znali kako se odbraniti pa su gađali veoma nisko i jadno.( Vratiću isto i gore ) . Majka sam i žena, ćerka i sestra, za svoje dete cu se uvek boriti na nacin koji smatram ispravnim. Boriću se lavovski do kraja života. Ako išta u životu volim to su deca. Moja deca naša deca. Sram bilo sve koji na odvratan način pokušavate prikriti svoja nedela. Bilo kako bilo nikada me nećete videti na dnu, jer sam mnogo iznad vas.Vi nemate dušu, ja imam. Vi možda imate "moć" i novac, ja imam da ono što se zove vera u Boga i pravdu sporu ali dostižnu - napisala je Violeta.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu