OPREZ: Kragujevački pedofil vreba preko društvenih mreža [FOTO] - iKragujevac


Vesti

Pedofilija, kao jedan od oblika seksualnog nasilja, i dalje predstavlja tabu temu i to ne samo u našoj zemlji. Na pomen pedofila odmah se poteže oružje i traže se smrtne kazne, ali, nažalost, sve ostaje na rečima. Većina njih nikad ne bude dovedena pred mač pravde. Najstrašniji podatak u ovoj crnoj statistici je činjenica da je u više od 40 odsto slučajeva onaj koji zlostavlja dete biološki otac (navedeno je u istraživanju Incest trauma centra), a u deset odsto to čini drugi maloletnik.

Fondacija "Tijana Jurić" saopštila je da je dojavljeno da osoba koja se na Fejsbuku predstavlja kao Marko Rosić iz Kragujevca, traži fotografije obnažene dece.

Navodeći da je slučaj prijavljen policiji, Fondacija je upozorila građane da se ne upuštaju u komunikaciju sa osobom koja se predstavlja pod tim imenom, odnosno da poruke koje eventualno dobiju od nje, sačuvaju kao dokazni materijal za policiju.

iKragujevac je, ekskluzivno, došao u posed prepiske kragujevačkog pedofila i potencijalne žrtve, majke iz Kragujevca.

marko1.jpg

 

U saopštenju se podseća da građani sve slučajeve koje imaju veze sa ugrošavanjem bezbednosti dece na internetu mogu prijaviti na broj Nacionalnog kol-centra 198333.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu