Završena rekonstrukcija zdravstvenog centra Aranđelovac - iKragujevac


Vesti

Rekonstrukcija polikliničkog dela zdravstvenog centra Aranđelovac završena. Bekament fondacija u saradnji sa Ministarstvom zdravlja, lokalnom samoupravom i privrednicima grada Aranđelovca uspešno je privela kraju ovaj projekat za koji je prikupljena donacija od 116 miliona dinara.

Svečano otvaranje, kao i konferencija za medije održaće se u nedelju 30. septembra u 10:30, u prostorijama poliklinike Aranđelovac, ulica Kralja Petra I, broj 62.

Na otvaranju će govoriti:
· Ministar zdravlja Zlatibor Lončar
· Osnivač i generalni direktor Bekament Fondacije Dejan Čolović
· V.d drektorka Zdravstvenog centra Aranđelovac dr. Nina Jeličić

Bekament fondacija je počela sa radom 2017. godine. Sa sloganom „Gradimo srcem“ ova fondacija je, zajedno sa lokalnom samoupravom i privrednicima grada Aranđelovca, za kratko vreme uspela da prikupi 66 miliona dinara za rekonstrukciju polikliničkog dela zdravstvenog centra Aranđelovac, dok je Ministrarstvo zdravlja učestvovalo sa 50 miliona. Sa ukupnim sredstvima od 116 miliona dinara, Aranđelovac je dobio kompletno rekonstruisanu i opremljenu polikliniku u zdravstvenom centru po najvišim zdravstvenim standardima.

Fondacija je u prethodne dve godine takođe izgradila dva igrališta u Beogradu, na Zvezdari i u opštini Voždovac. Rekonstruisana je i škola Sveti Sava u Aranđelovcu i urađeni su mnogi drugi značajni projekti.

Cilj fondacije je da udruži javni i privatni sektor kako bi zajedno razvijali opštine i gradove u našoj zemlji.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu