Ljubavni horoskop od 16. do 30. septembra 2018: Kriza kod Lava, Strelac zadovoljniji nego pre, Vodolija novu ljubav sreće preko granice - iKragujevac


Vesti

Iz dana u dan uviđate da vas voljena osoba podržava i voli, pa ćete je nagraditi malim poklonom. Nastavlja se vaša pozitivna i ispunjavajuća ljubavna faza kad će mnogi osetiti sreću i zadovoljstvo. Mnogi će biti srećni.

OVAN

Iz dana u dan uviđate da vas voljena osoba podržava i voli, pa ćete je nagraditi malim poklonom. Nastavlja se vaša pozitivna i ispunjavajuća ljubavna faza kad će mnogi osetiti sreću i zadovoljstvo. Mnogi će biti srećni.

BIK

Zanemarićete nerealne zahteve druge strane i pokušaćate da zrelijim pristupom dovedete stvari u red. Doduše, možda ćete se osećati kao da ste u out-u, izbačeni iz igre. Ne tugujte zbog toga, jer će proći kako je i došlo. Biće bolje.

BLIZANCI

Jedan porodičan problem opet će isplivati na površinu, a vi ćete morati da se oko njega angažujete. To će vam uzeti i vremena i živaca, ali šta je, tu je. Uspećete da dovedete stvari u red. Voljena osoba i vi bićete dobro.

RAK

Neki će biti na pragu zaljubljivanja, a posebno se to odnosi na mlade. Ipak, nedostajaće nešto hrabrosti. Pored toga, domaće kućne stvari uzeće vam dobar deo slobodnog vremena. Izgledno je bavljenje stanom, kućom ili slično.

LAV

Šta god da preduzmete, druga strana će imati svoju verziiju. Takt i strpljenje su ovaj put nužni. Iako u ljubavi ne stojite najbolje, verovaćete da dolaze boji dani. Zato jednostavno zanemarite komentare i izdržite.

DEVICA

Ne tugujte i ne pitajte previše. Ako već jeste u stabilnoj vezi, prihvatite partnera onakvog kakav on jeste. Zauzećete filozofski stav i na taj način pokriti sve nedostatke u svojoj ljubavnoj vezi. To će biti mudar pristup.

VAGA

Izgledne su dobre zabave, izlasci na zanimljiva mesta ili sportske aktivnosti koje će vas povezati s novim licima. U takvim okolnostima i oni koji su još sami naći će društvo. Neka samo budu otvoreni prema svima.

ŠKORPIJA

Dok ćete vi u sebi slagati pesničke reči kako biste izrazili osećanja, druga strana će krojiti kritike na vaš račun. Činiće vam se da već predugo čekate da se nešto pokrene na ljubavnom planu, ali nijedna stepenica ne može biti preskočena.

STRELAC

Vaše reči biće dobro prihvaćene, a vi zadovoljniji nego pre. Utoliko će doći do blagog poboljšanja u odnosima. Ljubaznim stavom vi ćete uspevati da odražavate solidno postojeće stanje u svojoj vezi. Znate da bolje ne može, bar zasad.

JARAC

Premda ste se gotovo pomirili s otuđenjem, ipak se potajno nadate da će stvari krenuti na bolje. Gotovo ništa nećete uspeti da uradite sami. Ključ vaše sreće nalazi se u otvorenosti prema drugoj strani.

VODOLIJA

Izgledan je odličan provod s prijateljima ili većim društvom. Oni koji su još sami tu bi mogli naći ljubav. Takođe su velike šanse da novu ljubav nađete putujući, i to preko granice. Ko ima priliku i ko može, neka krene.

RIBE

Pripremate novi erotski plan zavođenja osobe do koje vam je stalo. Nadomak ste do ostvarenja, ali ima još jedna sitnica koju treba doraditi. Vaša društvenost i dalje će vam donositi dodatne bodove u ljubavi, ali pazite da se ne nagnete previše.

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu