Prijateljica prebijenog maturanta: Prete mi ubistvom! - iKragujevac


Vesti

Od četvrtka dobijam poruke „Oko za oko, zub za zub“, a ja bih pre umrla nego da Stefanu učinim neko zlo, ispričala M. R. (17), koja je, navodno, namamila Stefana J. (18) u kafić u kojem ga je pretukao Darko R. (20).

Stefan je moj drug i ja ga volim! Pre bih umrla nego da njemu učinim neko zlo ili da mu „sredim batine“ preko bivšeg dečka!

Ovo je u ispovesti za Kurir juče ispričala M. R. (17), devojka koja je, navodno, u četvrtak SMS porukom namamila maturanta Politehničke škole Stefana J. (18) u kafić u kojem ga je bejzbol palicom gotovo nasmrt pretukao Darko R. (20). Vidno potresena, M. R. je ispričala da je od četvrtka dobila nekoliko SMS poruka u kojima piše: „Oko za oko, zub za zub!"

- Ne samo da strahujem za život svog druga već sad brinem i šta će biti sa mnom! Sa Darkom sam raskinula pre više od mesec dana i od tada smo retko pričali! On i Stefan su se posvađali pre nedelju dana, ali kad sam ih pitala o čemu je reč, rekli su mi: „To su muške stvari“ - kaže M. R.

Ona dodaje da je u četvrtak ujutro bila u kafiću u kojem se stalno nalazi sa Stefanom:
- Zato sam ga i pozvala da dođe. Kad je stigao, smejali smo se i kratko popričali i on je zatim seo za drugi sto. Nekoliko minuta kasnije počeo je haos! Videla sam Stefana kako istrčava iz kafića! Izašla sam za njim, ali je bilo kasno! Ležao je u lokvi krvi, a Darko je bežao.

Uskoro su stigli policajci i Stefanov otac Nebojša.
- Radnice kafića su mi rekle: „Stefanov otac ne želi da te vidi ovde.“ Otišla sam u školu, a posle časova su počele da mi stižu preteće poruke - priča devojčica.

Darko R., koji je osumnjičen da je u četvrtak oko 8.30 bejzbol palicom izudarao Stefana po glavi i leđima, i dalje je u bekstvu, a lekari se bore za Stefanov život!
- Njegovo stanje je zasad stabilno, ali je i dalje životno ugrožen! Takve povrede glave, s otvorenim prelomom lobanje i hematomom mozga, zahtevaju određeno vreme u lečenju - izjavio je prof. dr Radivoje Nikolić, neurohirurg u Kliničkom centru Kragujevac.

Stefanov otac Nebojša J. ni juče nije mogao da sakrije zabrinutost.
- Od četvrtak supruga Mirjana i ja prolazimo kroz pakao... Sa zebnjom iščekujem vesti iz bolnice, pretrnem kad god mi pozvoni telefon, a neprestano zvoni! Zovu ljudi, raspituju se za Stefanovo stanje, nude pomoć... Hvala im svima, ali učinjeno je sve što se moglo, sad nam ostaje da se pomolimo Bogu i nadamo! Moja supruga je ulazila u Stefanovu sobu, pomazila ga, poljubila, a ja nemam snage. Bio sam jednom, onog dana kad se sve desilo, i više ne mogu. Ne mogu da ga gledam onako bespomoćnog, u besvesnom stanju - rekao je Nebojša za Kurir.

Čekali ga u kafiću?

Izvor Kurira kaže da postoje indicije da je M. R. namamila Stefana u kafić.
- Stefan je često govorio M. R. da Darko nije momak za nju jer je poznat po nasilničkom ponašanju, zbog kojeg je bio i u zatvoru. Darko je, izgleda, saznao za te Stefanove savete i odlučio je da mu se osveti - ispričao je izvor Kurira.

Izvor: Kurir

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu