PRODALA PITONA, PA GA POSLALA POŠTOM: Radnici pošte bili su šokirani kada su u paketu otkrili živu zmiju - iKragujevac


Vesti

D. I. iz Jagodine dobila je krivične prijave zbog ubijanja i zlostavljanja životinja i falsifikovanja isprava, pošto su radnici novosadske pošte u njenoj pošiljci pronašli živu zmiju i to pitona

Ceo događaj isplivao je slučajno, jer su zaposleni primetili da je paket oštećen.

- Radnici pošte primetili su da je paket oštećen. Pogledali su ga pažljivo i bili su šokirani kada su unutra ugledali terarijum i pitona u njemu. Terarijum je bio umotan u nekoliko slojeva papira. Jeza ih je prošla kada su pomislili šta je sve moglo da se desi da se kojim slučajem piton izmigoljio iz terarijuma – kaže sagovornik upoznat sa ovim slučajem.

Zaposleni u pošti su odmah obavestili policiju i veterinarsku službu koja je životinju preuzela. Policajci su pregledali papir i ustanovili da je egzotičan paket poslat iz Jagodine 15. avgusta kao i da je pošaljilac D.I.

Naime, D.I. ima dete koje voli egzotične životinje. Pre dva meseca dete je poželelo pitona i ona je na jednoj od društvenih mreža našla neko udruženje ljubitelja egzotičnih životinja. Raspitala se kako da detetu nabavi zmiju koju je želelo.

- Od osobe iz Subotice je kupila pitona, uredno platila a pošiljka, terarijum sa zmijom, poslat joj je autobusom. Dete je dva meseca uživalo u ovom egzotičnom ljubimcu. Posle određenog vremena detetu je dosadila životinja i zainteresovalo se za nekog egzotičnog guštera pa je D. odlučila da zmiju proda na isti način na koji ju je i kupila.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu