HOROR U SRBIJI! Šleper naleteo na automobil, poginuli otac i ćerka (8), majka u teškom stanju prebačena u bolnicu! - iKragujevac


Vesti

Na putu između sela Jasenice i Žitorađa oko 16 časova dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su nastradali otac i osmogodišnja ćerka, dok je majka teško povređena.

Oni su bili u automobilu "pasat", kada ih je udario šleper registarskih novosadskih tablica.

On je prema nepotvrđenim informacijama, iz za sada nepoznatih razloga, prešao na drugu stranu kolovoza i udario u automobil.

Kako saznajemo u prokupačkoj bolnici „dr Aleksa Savić“, nastradali su otac D. M. i njegova ćerka N. M., dok je majka S. M. zadobila teške telesne povrede i ona je smeštena na odeljenje hirurgije, ali je njeno stanje stabilno i nije životno ugrožena.

- Otac koji je bio za volanom automobila i devojčica na sedištu iza njega nastradali su na lice mesta, dok je majka koja je sedela na mestu suvozača prošla sa teškim povredama, ali nije životno ugrožena. Kod nas je dovežena devojčica, iako nije davala znake života - kratko su prokomentarisali u prokupačkoj bolnici.

Istraga koja je u toku, daće odgovor kako je došlo do ovako stravičnog udesa sa teškim posledicama. Inače, prema prvim informacijama u automobilu je bila porodica iz sela Glašinac u opštini Žitorađa.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu