NEMA BOLJIH U EVROPI: Srbija je NA PRVOM MESTU na listi koja mnogo govori o tome KAKVI SMO LJUDI - iKragujevac


Vesti

Ko bi rekao da možemo u ovom da budemo najbolji!

Najnovija istraživanja pokazuju da je Srbija zauzela mesto broj 1. na listi evropskih zemalja u kojoj živi najmanje rasista!

Najnoviji talas migrantske krize nagnao je naučnike da podrobno istraže gde bi migranti mogli da imaju najmanje problema, a kao najtolerantnija država ističe se upravo Srbija.

Upravo zbog toga je Srbija “idealna destinacija” za ljude iz Nigerije, Anglole, Kenije, Konga i Kameruna. Tamošnji mediji i portali našu državu ističu kao zemlju gde njihovi građani mogu najopuštenije da žive, bez da strahuju da će biti napadnuti zbog boje svoje kože.

– Uprkos zlim pesmama tokom fudbalskih utakmica, Srbija je u studiji Univerziteta Harvard rangirana kao najmanje rasistička zemlju u Evropi – navodi se u izveštaju nigerijskih organizacija.

– Zabeleženo je da su Srbi ozlojeđeni prema zapadnjacima koji žive u zemljama koje su učestvovale u bombardovanju Jugoslavije 1999. godine. Međutim, za Afroamerikance, boravak u velikim gradovima je bezbedan. Savetuje se samo da se držite dalje od fudbalskih utakmica radi bezbednosti. Ukoliko tokom utakmice dođe do sukoba, to neće biti zbog boje vaše kože, već zbog rivaliteta – navodi se na sajtovima.

Ukoliko pak Afroamerikanci nisu zadovoljni ponuđenim, nakon Srbije savetuju ih da odu u Holandiju, Nemačku, Francusku ili Veliku Britaniju.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu