UŽAS U SRBIJI: Voz udario devojku u Kraljevu - iKragujevac


Vesti

K. J. (26) iz Kraljeva teško je povređena u sredu oko 22 sata kada je na nju naleteo putnički voz koji saobraća na relaciji Zvečan–Kraljevo.

Lekari Opšte bolnice "Studenica" u Kraljevu bore se za njen život.

- Devojka je dovezena u bolnicu u veoma teškom stanju. Obe potkolenice su joj amputirane, a ima i teške povrede glave i grudnog koša - rekli su za RTS u kraljevačkoj bolnici.

U kraljevačkoj policiji RTS-u je potvrđeno da je devojka šetala prugom sa slušalicama u ušima.

- Najverovatnije nije čula da nailazi voz jer je slušala muziku sa slušalicama u ušima - rečeno je RTS-u u policiji.

Prema rečima očevidaca, K.J. nije čula da nailazi voz pošto je u tom trenutku slušala muziku.

- Mašinovođa je primetio devojku na šinama i davao joj je znak sirenom da se skloni, ali ona nije reagovala. Pretpostavlja se da zbog muzike nije čula zvuk, niti je primetila da nailazi lokomotiva. Mašinovođa je pokušao da ukoči, ali, nažalost, nije uspeo da zaustavi voz. Prizor na mestu nesreće bio je zastrašujuć, bilo je dosta krvi - ispričao je očevidac.

Zbog čega je devojka hodala po pruzi zasad je nepoznato, ali, prema nezvaničnim informacijama, ona se pre nesreće navodno posvađala sa ukućanima zbog čega je ljutito izašla napolje.

- Ona je navodno svojim ukućanima rekla: "Doviđenja!", zgrabila slušalice i izletela iz kuće. Ne zna se da li je sa namerom hodala po šinama ili se jednostavno nepažnjom našla ispred voza. Uostalom, to sada nije ni važno, bitno je da se ona oporavi - rekao je izvor "Kurira".

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu