Vučić ukida mandat poslaniku koji je udario dete! - iKragujevac


Vesti

Posle incidenta koji je izazvao poslanik SNS-a Dragan Čolić, kada je udario dete na pešačkom prelazu pa pobegao, reagovala SNS. - Na inicijativu predsednika stranke, predložićemo ukidanje imuniteta Čoliću - objavili naprednjaci. Predsednik Administrativnog odbora: Čoliću će biti ukinut imunitet ako stigne zahtev.

 Srpska napredna stranka (SNS) predložiće ukidanje imuniteta za svog poslanika Dragana Čolića, saopštila je danas SNS. Čolić je, da podsetimo, sinoć oko 22 sata u centru Smedereva, na pešačkom prelazu udario 11-godišnjeg dečaka i pobegao sa mesta nesreće.

"Inicijativom (predsednika SNS) Aleksandra Vučića na sastanku stranačkih organa odlučeno je da se za poslanika SNS Dragana Čolića predloži ukidanje imuniteta", objavili su naprednjaci na Tviteru.

Protiv Čolića će biti podneta krivična prijava za ugrožavanje bezbednosti u saobraćaju, za nepružanje pomoći povredjenom i za ometanje službenog lica u obavljanju dužnosti.

Babić: Čoliću će biti ukinut imunitet ako stigne zahtev

Predsednik Administrativnog odbora Zoran Babić rekao je danas da će Skupština Srbije automatski ukinuti imunitet poslaniku Srpske napredne stranke (SNS) Draganu
Čoliću ako stigne zahtev nadležnog organa

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu