JEZIVA ISPOVEST OCA BRAĆE NASTRADALE KOD ČAČKA "Seo je za volan i POBIO MI SINOVE, a onda zapalio CIGARETU i gledao kako izvlače MOJU DECU" - iKragujevac


Vesti

Bahati vozač N. J. iz Mojsinja vozio je pod desjstvom alkohola, a Nebojša Paunović, otac poginulih mladića Petra i Milije iz Bumbarevog Brda kod Knića, otkriva da je imao čak 2,4 promila alkohola u krvi.

U udesu koji se dogodio u petak uveče u Mojsinju, poginuli su i Bojan Lazović i Ivana Joković iz Bresnice, takođe iz knićke opštine.

Meštani Mojsinja kažu da je Jevtović gotovo čitav dan pio po kafanama u tom selu i da je u petak veče bio primetno pijan.

- Ne mogu da verujem da je takav seo za volan. Uništio je četiri života i tri porodice. Njegov život me ne interesuje. I ranije je imao udese - rekao je jedan od žitelja Mojsinja.

Kako pokazuju preliminarni rezultati istrage, navodi Blic, Jevtović je vozeći škodu oktaviju u petak oko 23 časa usled prevelike brzine sustigao i udario jugo koji se kretao ispred njega u smeru ka Čačaku, nakon čega je škoda prešla u levu kolovoznu traku i udarila u prednji deo audija koji se kretao iz suprotnog smera. U njemu su se nalazili Milija Paunović (21), njegov brat Petar (24), koji je bio za volanom, Bojan Lazović (24) i Ivana Joković (33).

- Taj čovek je po ceo dan pio. Imao je 24 promila alkohola u krvi, vozio je preko 200 na sat ma putu na kojem je ograničenje 60 km/h i preticao na punoj liniji. Pa, da je vozio i 10 km/h, nije smeo da pretiče na tom mestu - kaže Dušan Cvetić, ujak poginulih mladića Petra i Milije Paunovića.

U kući Paunovića vladaju tuga i neverica. Niko ne veruje da im najmilijih nema. Majka Snežana od tuge i bola nije mogla da priča. Otac je smogao snage.

 Taj bahti vozač je već napravio prekršaj tog dana i, kako su nam rekli, policija ga je zaustavila. Trkao se kolima, ali izgleda da to nije dovoljno, jer je ponovo seo za volan i pobio moje sinove i još dvoje mladih ljudi. Zapalio je cigaretu i gledao kako moju decu izvlače iz kola. Moji sinovi se nisu vraćali iz provoda, već sa posla. To su bila divna deca koja se ne opijaju u kasne sate, već su se vraćali iz nadnice. Radili su često prekovremeno, nisu imali vremena da se provode - rekao je otac.

Pored nastradalih, u udesu su povređene dve žene. Jedna od njih ima povrede obe natkolenice, potkolenice, ruke i lopatice, a druga pacijentkinja je primljena sa nagnječenjem grudnog koša i trbuha.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu