Ovo su NAJVERNIJI horoskopski znakovi - iKragujevac


Vesti

Vatrene i vazdušne znakove pokreću strast i želja za novim iskustvima, pa je za njih više izvesno da će imati i mnogo ljubavi za vreme života, dok su zemljani i vodeni znakovi skloniji trajnijim osećajima, pa ukoliko nekog istinski zavole teško da će se ikada od te osobe odljubiti.

RAK

Sposoban je ceo život da voli samo jednu osobu, čak i ako više nisu zajedno. Njegova osećanja su trajna i postojana, pa mu nije lako da se odljubi ni ako odnos ne funkcioniše i problemi su došli do grla. Dobro ih je imati za partnere jer su voljni da sve učine za onog koga vole.

RIBE

Njena osećanja nisu toliko intenzivna i duboka, ali Riba je u stanju da provede decenije obožavajući i idealizujući jednu osobu. Ona je sanjar koji teško razlikuje stvarnost od mašte, pa je i u ljubavi često nerealna. Onaj koga diže u zvezde uvek će joj stanovati u duši, pa i ako je u srećnoj vezi s nekim drugim.

BIK

Treba mu puno vremena da se zaljubi, ali kad nekome pokloni svoje srce, njegova osećanja postaju trajna i postojana. Nije zaljubljiv i sklon varanju, pa kad pronađe onoga s kim se slaže, biće presrećan. Ostvarenje stabilnosti i zasnivanje porodice je ono čemu oduvek teži.

JARAC

Ne otvara se lako pred drugima zbog straha od razočaranja. Njegov štit je teško razbiti, ali onaj kome to pođe za rukom dobiće odanog i vernog partnera koji će mu pružiti stabilnost. Jarac je čvrsta i ozbiljna osoba koja više od svega ceni spokoj i sigurnost. Kad nekoga iskreno zavoli, ta ljubav neće imati vek trajanja.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu