JUČERAŠNJA OLUJA ODNELA PRVU ŽRTVU: Stravična smrt, čovek se udavio ZAROBLJEN u liftu! - iKragujevac


Vesti

Muškarac Ž. M. (67) iz Požarevca, udavio se u poplavljenoj podzemnoj garaži svoje zgrade u Jug-Bogdanovoj ulici, tokom nevremena koje je juče popodne zahvatilo ceo Braničevski okrug.

Vatrogasci su noćas našli njegovo telo, potvrđeno je u požarevačkoj vatrogasnoj služžbi.

Podzemne garaže u kojima je ovaj Požarevljanin stradao nalaze se u novoj stambenoj zgradi, koja se nalazi preko puta direkcije JKP “Vodovod i kanalizacija” i koja je useljena pre godinu dana.

Iako ulaz u podzemni deo ima kosinu ka ulici, voda se u njega nije slila sa ulice, već se stvorila od jakih pljuskova, pošto je ulaz nezaštićen, prenose "Novosti".

Kako su rekli stanari ove zgrade, ona je podignuta na placu koji je Ž.M. ustupio investitoru i u kojoj je živeo u prizemlju.

- Kako smo čuli, on je sišao dole da preparkira auto da ga ne poplavi voda, pa je dole i stradao. Pričalo se da je sišao liftom, pa nije mogao da se vrati, jer je nestala struja, ali vatrogasci kažu da je lift prazan – pričaju komšije.

Kako prenose mediji, kada j Ž. M. sišao u garažu, a nivo vode u podrumu već je bio oko dva metra.

Navodno je u trenutku kada se lift spustio došlo do prekida električne energije, a vrata se, prema nezvaničnim saznanjima, nisu otvorila.

 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu