HOROR U SRBIJI: Iskasapio suprugu dok je držala bebu! - iKragujevac


Vesti

Milan T. (25) iz Gornje Gušterice kod Lipljana uhapšen zbog sumnje da je pokušao da ubije suprugu Katarinu dok je u rukama držala njihovu bebu.

Milan je 22-godišnju suprugu Katarinu 17 puta ubo nožem. Nesrećna žena s teškim povredama puzala je po dvorištu. Katarina je s teškim povredama prebačena u bolnicu u Kragujevcu, dok je Milanu određen pritvor do 48 sati. Stravičnom porodičnom nasilju prethodila je svađa između mladog bračnog para, koji ima dvoje maloletne dece.

Milan je u naletu besa dograbio nož i počeo da ubada ženu, koja je u naručju imala bebu. Naneo joj je ubode po celom telu. Nakon što je ostavio teško povređenu suprugu, pobegao je iz porodične kuće u Gušterici. Međutim, policija ga je ubrzo locirala u susednom selu i uhapsila. Iako je bila bukvalno iskasapljena, ostala je svesna. Katarina T. je s teškim povredama ruku i grudnog koša odmah primljena u bolnicu u Prištini, odakle je prebačena u KBC u Kosovskoj Mitrovici, a zatim u KBC Kragujevac. U kragujevačkom Kliničkom centru potvrđeno je da je povređena devojka primljena u njihovu ustanovu.

Pacijent je primljen s višestrukim povredama. U veoma zahtevnoj i teškoj operaciji učestvovalo je nekoliko hirurga, grudni, kardiovaskularni i ortoped. Ona se trenutno nalazi u stabilnom stanju, ali je nezahvalno prognozirati dalji oporavak. Sada je stabilno i van životne opasnosti, rečeno nam je u Kliničkom centru u Kragujevcu.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu