DRAMA U SRBIJI: Manijak (72) oteo devojčicu, pokušao da je siluje, a zatim IZVADIO PIŠTOLJ i pretio roditeljima! - iKragujevac


Vesti

Serafim M. (72) iz Borče uhapšen je pod sumnjom da je na silu uvukao maloletnu komšinicu Z. Đ. (15) i dodirivao je po telu s namerom da je siluje.

Srećom, devojčica je uspela da se izvuče i pobegne kod roditelja, kojima je prijavila šta se dogodilo, a napasnik je uhapšen iste večeri.

Drama se dogodila u nedelju oko 23 sata. Z. Đ. je prethodno bila s dečkom, a kad je krenula kući, ispred svoje kapije sačekao ju je Serafim M.

Otkopčao joj pantalone

- Pozvao ju je, uhvatio za ruku i uvukao u kuću, objašnjavajući joj da mu treba pomoć. Rekao joj je: "Dođi za sekund samo, treba mi tvoja energija." Nije ni shvatila šta se dešava, već je bila unutra - priča za Kurir rođak devojčice.
Kako navodi, kad su ušli, starac je zaključao vrata i grubo je odgurnuo da sedne na krevet.

- Prišao joj je i otkopčao joj duksericu, pa počeo da je ljubi po vratu. Onda joj je otkopčao pantalone i dodirivao butine. Dete od straha nije smelo da vrišti, ali je onda krenula da ga ispituje o zečevima koje gaji u dvorištu kako bi mu odvukla pažnju. Serafim joj je tada uzeo telefon i stavio ga na sto, okrenuvši se leđima. Ona je to iskoristila i istrčala iz kuće - priča rođak.

Čudno ponašanje

Dovodio decu u kuću

Prema rečima komšija, Serafim živi u Mladenovcu, a u kuću u Borči je povremeno dolazio.
- Došao je pre nedelju dana i od tada se čudno ponaša. Sedeo je često na ploči ispred i buljio u svakog ko bi prošao. Tog dana je sve vreme gledao mladu komšinicu i pratio je. Ali je strašno što je on i ranije zvao dečicu iz kraja da dođu kod njega da navodno vide zečeve - pričaju komšije u Borči.

Prema njegovim rečima, devojčica ni sama nije znala da objasni kako joj je uspelo da otključa vrata i pobegne od manijaka.

- Ušla je u kuću, tresla se od straha. Sve je odmah ispričala. Tada smo mi zajedno s njenim ocem otišli preko puta do komšije. Dozivali smo ga, ali je on izašao i ispred kuće ispalio jedan metak iz pištolja. Došao je do kapije i rekao da ništa loše nije uradio, sve vreme držeći pištolj u rukama. Vratili smo se u kuću i sve prijavili policiji - kaže naš sagovornik.

Nosio sekiru u jakni

Prema njegovim rečima, policija je došla u četiri patrolna automobila.

- Inspektori su ga prvo zvali da izađe da razgovaraju. On je izašao, ali nije shvatio da su to policajci jer je njima počeo da preti da će zvati policiju. Za to vreme ostali policajci su ušli u kuću s druge strane. Kad su ga savladali, u jakni su mu pronašli sekiru. Posle su u kući, kako sam čuo, našli dva pištolja, dva revolvera i pušku - ispričao je rođak napadnute devojčice.

Trauma

Devojčica i dalje preplašena

Rođak napadnute devojčice kaže da je ona i dan nakon napada u očajnom stanju zbog traume.

- Sinoć nije smela da izađe iz dvorišta do vozila Hitne pomoći. Nije smela do kupatila da ode sama. Policajci su uzeli njene stvari, otiske prstiju, a vodili su je i na poligraf da se proveri istinitost njene priče - kaže ovaj mladić.

Izvor: Kurir

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu