MOŽDA I NAJBOLJI POSAO NA SVETU: 10.000 dolara da radite OVO! - iKragujevac


Vesti

Slike uhvaćene tokom puta biće izložene na sajtu, na društvenim mrežama i na zidovima hotela

Ukoliko planirate da ove godine letujete na nekom interesantnom mestu kako biste, između ostalog, napravili zanimljive fotografije za instagram, možete od toga i da zaradite, jer jedan vam jedan američki lanac hotela nudi priliku da zaradite ozbiljan novac.

Lanac hotela "Days Inn" traži ljude koji će putovati Amerikom i fotografisati zalaske sunca, a moguća zarada iznosi 10.000 evra. Zvuči dobro, zar ne? Još je bolje ako se u obzir uzme činjenica da su spremni da ovoliki novac isplate za samo mesec dana rada.

- Ponesite zaštitu od sunca, jer ćete ovog meseca fotografisati zalaske sunca u najosunčanijim gradovima SAD - od jutarnje joge u San Dijegu, do plovidbe u sumrak u Majamiju i sa još mnogo romaničnih momenata između - stoji na sajtu ovog hotela.

Kao da to nije dovoljno, dobićete i reklamu za fotografije koje napravite, jer će slike uhvaćene tokom puta biti izložene na sajtu, na društvenim mrežama i na zidovima hotela.

Svi troškovi putovanja su plaćeni, uz stipendiju od 10.000 evra, a neophodno je samo da ste amaterski fotograf sa smislom za avanturu, da imate više od 21 godine i da živite u SAD. Rok za prijavu je 20. maj.

(Telegraf)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu