SRBIJA: Kolegama sipala otrov u kafu jer su je ogovarali?! - iKragujevac


Vesti

Radnica Poljoprivredno-savetodavne stručne službe u Kolarima S. N. (41) uhapšena je zbog sumnje da je kolegama sipala otrov u kafu.

Večernje novosti navode da uhapšena žena nije imala konkretnu metu, već sve kolege, a da je motiv bila osveta, "jer je bila predmet ogovaranja u firmi".

Neimenovani izvor lista iz policije kaže da je reč o insekticidu koji i u manjim količinama može da bude smrtonosan, ali da doza koju je ona sipala kolegama u kafu nije bila smrtonosna.

Osim toga, oni ističu da je tu kafu "delimično popilo troje ljudi" - dva gosta i jedan zaposleni koji su odmah zbrinuti, a potom i lečeni nekoliko dana na VMA, nakon čega su pušteni kući.

Kako list nezvanično saznaje u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu koje vodi ovu istragu, otrov pronađen u kafi ne postoji na zalihama ove poljoprivredne službe. Svi uzorci koji su uzeti sa lica mesta, pre svega analize DNK, doveli su do osumnjičene radnice.

Kako se nezvanično saznaje, veruje se da je zaposlena Sanja N. otrov pomešala sa kafom i tako ga donela u firmu, a potom i sipala u jednu od kutija u kuhinji. Kako se veruje, kafa nije namenjena nikom određenom, već svim kolegama. Motive pokušaja trovanja kolega trebalo bi da utvrdi istraga.

Novosti ističu i da je policija u naredna dva dana saslušala sve zaposlene, a da se S. N. sumnjiči za krivično delo teško ubistvo u pokušaju. Zvaničnih informacija o ovom slučaju iz Ministarstva unutrašnjih poslova do sada nije bilo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu