HOROR U SRBIJI: Deda seksualno zlostavljao unuku (9) - iKragujevac


Vesti

M.M. (72) iz okoline Rume uhapšen je zbog sumnje da je seksualno zlostavljao devetogodišnju unuku.

Deda se tereti da je devojčicu skidao golu, pa je ljubio, dodirivao po telu i gurao prst u njen polni organ.

Prema rečima izvora iz istrage, stravičan zločin je otkriven nakon što je žena zatekla M.M na delu dok je on, navodno, napastvovao njihovu unuku.

- Supruga osumnjičenog ostala je u šoku kada je videla šta on radi devojčici. Njihova unuka je bila potpuno gola, a napasnik ju je ljubio – priča sagovornik.

Kako dodaje, slučaj je odmah prijavljen policiji, a zlostavljaču su stavljene lisice na ruke.

- Tad je otkriveno da ni M.M. to nije bio prvi put da spopada unuku. Nakon što je istina izašla na videlo, devojčica je skupila hrabrost i do detalja ispričala majci kroz šta je sve prošla. Ona je izjavila da ju je deda zlostavljao i sedam dana pre nego što je završio iza rešetaka – kaže izvor.

Prema njegovim rečima, potresena devojčica otkrila je detalje horora kroz koji je prošla, o čemu je, prema dedinoj naredbi, morala da ćuti.

- Zlostavljana maloletnica ispričala je da ju je osumnjičeni M.M. i tada skidao golu, dodirivao da bi joj u jednom trenutku gurnuo prst u vaginu. Devojčicu je to mnogo zabolelo pa se požalila bludnom dedi. On je potpom prestao da je pipka po polnom organu, a kako je pomislio da će unuka nekom da se požali, pokušao je da je potkupi. Rekao joj je da će joj kupiti sladoled, ali da nikome ne otkriva šta joj je radio dok su bili sami – priča izvor iz istage.

Čim je slučaj otkriven, M.M. je završio iza rešetaka.

- I dalje se utvrđuju sve okolnosti i vezi s ovim slučajem. Proveravaju se navodi devojčice, nakon čega će biti poznato više detalja u vezi a ovim zlostavljanjem. Niko nije mogao ni da nasluti da deda spopada unuku. Njegova žena i ostali članovi porodice su u šoku- dodaje izvor.

M.M. će biti sproveden na saslušanje u tužilaštvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu