Svaki osmak mora da vidi ovo: BESPLATNA priprema za polaganje MALE MATURE - iKragujevac


Vesti

Sve što vam treba da položite malu maturu na jednom mestu

Učenicima osmog razreda bliži se polaganje završnog ispita, tako da je krajnje vreme da počnu sa pripremama. Ove godine završni ispit nosi čak 40 bodova, a testovi će imati više „otvorenih” zadataka, pa je za sve osmake veoma važno da se što bolje pripreme za najvažniju proveru znanja do sada.

U tome vam umnogome može pomoći online platforma za pripremu i simulaciju završnog ispita mala-matura.com.

Mala-matura.com je projekat online pripreme za završni ispit, preko kog učenici mogu na jednostavan, efikasan i zanimljiv način da se pripreme za polaganje koje ih očekuje u junu. Pokrenuli su ga Savremena gimnazija i Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije i potpuno je besplatan za sve osmake!

Savladajte dosadne i teške lekcije na interesantniji način
Kako kažu profesori iz ove dve škole koji su kreirali sajt, mala-matura.com nije samo softver sa lekcijama, ona je pravi virtuelni profesor. I to ne bilo kakav profesor. Mala-matura.com zna odgovore na sva pitanja u vezi sa gradivom za završni ispit i, što je još važnije, to znanje prenosi na interesantan i interaktivan način.

Na ovoj platformi se nalazi pripremna nastava iz srpskog jezika i matematike, kao i gradivo potrebno za kombinovani test. Sve oblasti su prilagođene interesovanjima osmaka, tako da ih oni vrlo brzo mogu usvojiti.

Da bi učenje bilo interaktivnije i jasnije, svi osmaci mogu da pogledaju multimedijalne i video lekcije sa objašnjenjima, a takođe mogu i da komuniciraju uživo sa profesorom svakog predmeta. Na kraju, tu su i mini-testovi, koje je moguće rešavati neograničen broj puta, tako da svako ko pređe određenu oblast može imati tačnu predstavu koliko zna i na čemu treba dodatno da poradi. Na sajtu se nalazi i kutak za roditelje, sa savetima i odgovorima na najčešća pitanja i nedoumice u vezi sa završnim ispitom.

To znači da više nema potrebe za privatnim časovima, niti mučnih sati provedenih uz knjigu. Sve što vam je potrebno jesu kompjuter povezan na internet i dobra volja.

Simulacija završnog ispita online – proverite koliko ste spremni

Pored interaktivne pripreme na sajtu mala-matura.com očekuje vas i simulacija završnog ispita sa realnim zadacima iz zvanične zbirke zadataka Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije za školsku 2017/2018. godinu. Simulacija je kreirana tako da dobijate test sa istim zadacima, u istom broju i odnosu i sa istim vremenom za rešavanje kao što ćete imati na završnom ispitu. To je sjajan način da proverite svoje znanje, predupredite sve potencijalne propuste i završni ispit položite bez muke, sa najboljim rezultatima. Registrujte se i besplatno proverite svoje znanje.

Krenite odmah sa učenjem!

Sajt mala-matura.com nudi mogućnost neograničenog pristupa sadržajima koji se očekuju na završnom ispitu. Učenici mogu da počnu od nule ili da prelaze samo delove koji im nisu jasni, a sa učenjem mogu da krenu odmah, od kuće ili sa bilo kog drugog mesta!

Potrebno je samo da se registrujete, pa da uživate u zanimljivim lekcijama i proveravate svoje znanje na testovima i simulacijama. Uspeh na završnom ispitu je garantovan. Posle vam ostaje samo da izaberete školu u kojoj želite da nastavite školovanje. Posetite mala-matura.com i pripremite se za završni ispit.

(Telegraf)

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu