OVAKVO SLAVLJE JOŠ NIJE VIĐENO: Proslavila 30 godina od RAZVODA i to na rođendan BIVŠEG MUŽA - iKragujevac


Vesti

Mirjana Milovanović (62) priredila feštu kao za svadbu, pred 90 zvanica došla u venčanici, pevalo se i gostilo do duboko u noć. Jedino nije bilo mladoženje.

Veselo je bilo u nedelju u kafani Belički kej u Jagodini. Orila se muzika, mlada u venčanici stigla u beloj limuzini, dočekali je kićeni svatovi, bacala bidermajer, pevalo se i gostilo do duboko u noć...

Samo je jedna "sitnica" razlikovala ovu svadbu od svih drugih koje je svet video. Nije bilo mladoženje! Mirjana Milovanović (62) nije slavila venčanje već 30 godina od razvoda. Na veselje je pozvala 90 gostiju od kojih su neki specijalno za ovu priliku došli čak iz Amerike.

- Kada sam obavestila rodbinu i prijatelje šta mi je na umu, nisu mi verovali. Evo i ovi moji muzičari su mislili da se šalim sve dok im kaparu nisam dala. Pozivnice sam odštampala, puno mi je srce - kazala je Mirjana, koja je penziju stekla u Švajcarskoj.

Među gostima nije bilo njenog bivšeg supruga...

- Zna on za ovo moje veselje, kazao je da ga nije briga. Ne treba mi, 18 godina sam sa njim bila u braku, trpela sam ga samo zbog dece. Ovako mi je super. Nikad mi nije palo na pamet da se opet udam. Žao mi je samo što moja dva sina i petoro unučadi nisu hteli da dođu, ali tu su mi majka, braća, sestre i mnogi ljudi koje volim.

Kaže da nije namerno slavlje organizovala baš za rođendan svog bivšeg.

- Htela sam 31. marta, ali nekim gostima nije odgovarao taj datum pa sam slavlje pomerila za 1. april - dodaje Mirjana.

Mirjana je satima vodila kolo, pela se na stolicu, igrala kraj trubača, a zatim se latila mikrofona i zapevala.

Darovi sa slavlja za siromašne

Mirjana je poznata i po humanitarnom radu. U više navrata pomagala je siromašne porodice. Zato je odlučila da sav novac koji je primila kao dar na veselju podari onima koji nemaju dovoljno.

Osveta - mladoženju bacila i s torte

Na vrhuncu slavlja poslužena je i svadbena torta koju su krasile figure neveste i mladoženje, a koji je bio zaboden naglavačke. Mirjana ga je uhvatila za noge, povikala: "Šta ćeš mi" i bacila figuricu iza sebe.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu