PREMIJERNI VIKEND nezaboravne avanture "Zec Petar" - iKragujevac


Vesti

Avantura koju ne smete propustiti, o nikada pre ispričanoj priči o Zecu Petru, stiže nam na premijernom vikendu 24. i 25. marta na veliko platno bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza. Animirano-igrani film „Zec Petar“, sinhronizovan na srpski jezik oduševiće kako mališane tako i one starije, jer je domišljati zeka pun iznenađenja. Karte za premijerni vikend uveliko su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza

Radnja filma počinje tako što Petar i njegova cela porodica preuzimaju farmu starog gospodina Gregora i počinju je uništavati bacajući voće i povrće na sve strane i praveći nered. Kada na farmu po svoje nasledstvo dođe mlađi gospodin Toma Gregor, koji je daleko bistriji i oštroumniji, za Petra to znači samo dodatni izazov, nikako prestanak zabave. Ali mladi Gregor nije samo neverovatan neprijatelj, već i potencijalni suparnik. On se zaljubljuje u lokalnu slikarku Bibu koja je ujedno i zekina surogat majka. Sada Petar ima dvostruko više razloga da otera uljeza što na kraju rezultira pravom bitkom, kako za farmu, tako i za naklonost lepe Bibe. Rivalstvo Zeca Petra i mladog Tome odvešće ih u veliku avanturu daleko van njihove idilične okoline pravac u gužvu londonske podzemne železnice, sve do opasnih ulica grada i nazad . Ali na kraju, Petar mora da shvati da šargarepa i slava nikada neće biti važni koliko ljubav i porodica.

Reditelj sinhronizacije je Iva Milošević, dok su glumci koji pozajmljuju glasove junacima: Stefan Bundalo (Petar Zec), Teodora Ristovski (Lula), Iva Stefanović (Lepa), Milica Janketić (Belorepka), Aleksandar Radojičić (Zeka Bendžamin), Tamara Aleksić (Bea), Dejan Dedić (Toma Makgregor), Dragan Vujić – Vujke (gospodin Makgregor), Miroljub Turajlija (prasence Finjaković), Slobodan Tešić (gradski miš Joca), Lako Nikolić (Toma Jaza), Milan Antonić (Feliks). Specijalni gosti: Tijana Dapčević, Dragutin Topić, Zoran Kesić, Ivana Zarić, Ivan Zarić, Igor Blažević Blaža.

Vaše je samo da se prepustite neverovatnim avanturama našeg zeke na premijernom vikendu prikazivanja 24. i 25. marta! 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu