SESTRA JELENE MARJANOVIĆ PRIMILA JEZIVE PRETNJE: Dobila je policijsku pratnju u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

Teodora Krsmanović, sestra od ubijene Jelene Marjanović nakon što je prijavila policiji da ju je nepoznati muškarac preko Vajbera upozorio da joj porodica uhapšenog zeta Zorana Marjanovića radi o glavi, dobila je policijsku pratnju u Kragujevcu gde živi i studira. O svemu je obavešteno i Više tužilaštvo u Kragujevcu.

- Zato su joj u policiji obećali da će policijske patrole redovno obilaziti adresu na kojoj živi. Osim toga, policija joj je garantovala da će biti u redovnom telefonskom kontaktu i da im Teodora, u slučaju da se nešto slično ponovi, odmah to javi, kako bi što pre reagovali i preduzeli adekvatne korake - otkriva sagovornik "Informera" upoznat sa slučajem.

- Krsmanovićeva za sada nije dobila celodnevnu pratnju, ali su svakako u pitanju vanredne mere obezbeđenja koje podrazumevaju čestu prismotru. Ako se u međuvremenu dese nove pretnje, sasvim sigurno je da će te mere biti podignute na viši nivo!

Teodora koja živi u Kragujevcu u stanu sa cimerkom, rekla je u policiji da ju je nepoznati muškarac zvao u subotu kasno uveče i doslovno joj rekao da porodica Marjanović planira da je ubije, kao i Jelenu, navodno, da bi na taj način, obezbedili alibi Zoranu, koji se od 15. septembra 2017. nalazi u pritvoru kao osumnjičeni za ubistvo supruge.

- Nepoznati muškarac kazao je Teodori da Marjanovići njenim ubistvom žele da skrenu pažnju istrage i javnosti na "nekog razularenog manijaka", koji je, navodno, još na slobodi, kako bi skinuli svaku sumnju sa Zorana, pošto se on nalazi u pritvoru i samim tim nije u mogućnosti da to uradi - objašnjava izvor.

Sve ovo je potvrdila i Todora za "Informer" koja je rekla da je neposredno nakon Jelenine smrti dobijala i bizarne poruke na Fejsbuku sa Jeleninog profila.

Prva poruka joj je stigla 11. aprila 2016. godine, devet dana posle zločina. Nepoznata osoba ušla je u Jelenin profil, za koji je morala da zna šifru, i upitala Teodoru: "Ćao, kako si, draga?" Šokirana Teodora pitala je tu osobu: "Ko je to?", a dobila je odgovor: "Pa, znaš".

Za Jelenino ubistvo za sada je optužen samo njen suprug Zoran, ali ta optužnica još nije postala pravosnažna.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu