HOROR KOD JAGODINE: Otac sedam godina silovao sina (14) - iKragujevac


Vesti

D. P. (65) uhapšen je zbog sumnje da je punih sedam godina silovao sina D. P. (14) u selu Ribari kod Jagodine.

Nasilnik je uglavnom pijan uz pretnje nasrtao na mališana i iživljavao se nad njim, a horor je otkriven nakon što se dečak požalio komšinici. Prema rečim izvora Srpskog telegrafa iz istrage, pakao maloletnog dečaka počeo je kada je krenuo u prvi razred.

- Mališan se 2011. godine vratio iz škole, a otac ga je spopao čim je ušao u svoju sobu. D. P. je bio pijan i odmah je krenuo za sinom. Ušao je kod njega i naredio mu da legne na krevet. Potom ga je dodirivao po telu i skunio u mu pantalone. Dečak je vrištao i preklinjao oca da ga ne zlostavlja, ali bezuspešno. Monstrum je udario mališana, a onda se zverski iživljavao nad njim - kaže izvor i dodaje da je otac otad zlostavljao sina kad god bi malo popio, preteći da nikom ne sme da kaže šta njih dvojica rade između četiri zida. Nasilnik je u avgustu prošle godine prebio dečaka, a potom ga više puta silovao.

- Preko odeće mu je dodirivao polni organ, a D. P. je u jednom trenutku uspeo da se izvuče i pobegne. Međutim, otac ga je sustigao. Zaključao je vrata, ošamario sina i naredio mu da se skine. Iživljavao se nad njim, a dečak se, uplakan i nem od bola nije pomerao sa kreveta - tvrdi izvor Srpskog telegrafa.

Prema njegovim rečima, posle svakog seksualnog zlostavljanja mališan je dobijao i batine.

- Gađao je nesrećnog dečaka predmetima koji su mu bili nadohvat ruke, pretio da će ga ubiti sekirom i govorio mu da ne zaslužuje da živi. Pretio je dečaku da će ga zaklati ukoliko bude nekom rekao za "njihovu tajnu" - dodaje izvor.

Za sve se saznalo nakon što je dečak skupio snagu i sve ispričao komšinici koja je slučaj odmah prijavila policiji.

Policija je uhapsila oca, a maloletni D. P. je smešten u hraniteljsku porodicu.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu