Ekipa filma "Patuljci sa naslovnih strana" u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

Specijalna projekcija filma „Patuljci sa naslovnih strana” sa posetom ekipe filma, održaće se u utorak, 23. januara od 20 časova u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza. Publiku će te večeri pozdraviti glavni protagonisti filma Gordan Kičić, Jelena Đukić i Milena Radulović.

Reditelj filma Milorad Milinković navodi da je inspiraciju za ovaj film dobio posmatrajući sadašnje vreme, društvo i naravno rijaliti formate koji su zastupljeni na našim TV kanalima i veoma su gledani. „Mislim da je rijaliti, kao sociološki fenomen logičan nastavak smera u kojem civilizacija ide. Ima jedan monolog, koji Kile (Gordan Kičić) izgovara u filmu, o tome kako su ljudi oduvek voleli da gledaju ludake jer ih je sama činjenica da nisu takvi tešila. To je, mislim, suština rijalitija. A najava za 3 minuta slave kaže: Ranije ste odlazili u cirkus nakaza, sada frikove dovodimo u vaš dom!”

Karte za specijalnu projekciju filma „Patuljci sa naslovnih strana” trenutno su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu