HOROR U SRBIJI: Komšije PARALISANE od jezivih scena - iKragujevac


Vesti

Saobraćajni policajac Miloš Jovanović (49) ubio je u subotu nasred ulice u Zemun Polju svoju bivšu nevenčanu suprugu Miroslavu Stojaković (40), a zatim presudio i sebi. On je nesrećnoj ženi iz pištolja pucao u glavu, a onda se kolima odvezao nekoliko kilometara dalje i sebi okončao život pucnjem u srce.

Stravično ubistvo se dogodilo u Ulici Elija Fincija oko 12.30 naočigled nekoliko svedoka. Prema nezvaničnim saznanjima lista, Jovanović je namamio Miroslavu da izađe iz njene porodične kuće kako bi s njom pokušao da izgladi odnos.

Ležala u lokvi krvi

- Oni su se "golfom" odvezli do ulice u kojoj se dogodilo ubistvo. Miloš je u jednom trenutku počeo da urla na Mirolavu jer nije htela da se pomiri s njim. Onda ju je izbacio iz kola i odmah joj ispalio nekoliko hitaca u glavu. Zatim se odvezao do fabrike "Knauf" i u kolima sebi pucao u srce – naveo je izvor.

Jedan od žitelja ove ulice, čuo je pucnje i video automobil "golf" sive boje kako se velikom brzinom udaljava sa mesta zločina.

- Čistio sam sneg u svom dvorištu, kad sam čuo više pucnjeva. Video sam kako auto odlazi, a kad sam pogledao malo bolje, primetio sam da neko leži na ulici. Istrčao sam i video ženu koja je ležala u lokvi krvi. Prepoznao sam da je to Miroslava. Odmah sam pozvao Hitnu pomoć i policiju, ali se videlo da ona ne daje nikakve znake života i da je preminula. To je prizor koji nikada neću zaboraviti – rekao je svedok ove tragedije.

Kako se saznaje, Miloš Jovanović i Miroslava Stojaković bili su u vanbračnoj vezi, ali je ona odlučila da ga ostavi jer je bio previše nasilan.

- Ona ga je čak prijavila za nasilje i policija je podnela prijavu. Međutim, očigledno nije mogla da prekine vezu s njim. Saobraćajni policajac Jovanović, koj jie radio na motoru, nekoliko puta je bio suspendovan s posla zbog kršenja radne discipline. Pretio je kolegama, šefu. Jednostavno, bio je prek – objasnio je izvor.

Inače, ubijena Miroslava Stojaković je živela sama u Ulici Alfreda Nobela. Majka joj je nedavno bila u poseti, pa se vratila u Hrvatsku, gde živi, dok Miroslavina ćerka Maja boravi u Londonu. Za nju komšije imaju samo reči hvale.

Ubica se razvodio

- Divna žena. Nigde nije moglo da se zaposli, pa su je ćerka i majka pomagale. Miloš je stalno dolazio. Čuli smo i kako se svađaju, ali nismo smeli da se mešamo. On je bio prek čovek, uvek ozbiljne i smrknute face. Činilo mi se da bi me, da mu kažem "dobar dan" na ulici, opsovao i uvredio. Ne znam šta joj je trebalo da bude s njim – kaže jedan od komšija iz ulice.

Sa druge strane, Miloš Jovanović je imao brak iza sebe i tri ćerke. Prema priči komšija bio je u procesu razvoda, a sa Miroslavom se zabavljao poslednjih godinu dana.

- Zvali su ga Svinjski, ali ne znam zbog čega. Proganjao je Miroslavu, nije joj dao da diše. Kad god bi pokušala da ga ostavi, ne bi joj dozvolio. I na kraju se ovako završilo. Šteta, prava šteta – kaže komšija.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu