ZBOG SMRDLJIVIH ČARAPA ZAKLAO BRATA: Stravično ubistvo u Srbiji - iKragujevac


Vesti

Po nepravosnažnoj presudi, koju je objavilo Krivično veće Višeg suda u Zaječaru, Milan Miljković (34), iz Zaječara, osuđen je na 12 godina robije jer je početkom aprila zaklao svog brata po majci Slobodana Mitova (30).

Tragediji je prethodila svađa između Slobodana i njegovog drugog brata po majci Jovice Miljkovića (37), koji je od njega tražio da izuje čarape i baci ih na terasu ’’jer mu smrde noge’’.

Dva brata su počela da se svađaju. U jednom trenutku, Slobodan je zgrabio nož i zario ga Jovici u leđa. Umešala se majka Gordana,a Milan je to iskoristio i Jovicu odvezao u zaječarsku bolnicu.

Lekari su Jovici sanirali povredu i, uz obrazloženje da je reč o lakšim ozledama, pustili ga kući. Ali, Miljkoviće je ispred zgrade sačekao Slobodan, koji je opet nasrnuo na Jovicu.

Milan je, najpre, pokušao da smiri situaciju, ali je Mitov bio uporan da se razračuna sa Jovicom. U jednom trenutku, Milan je izvadio nož i zario ga Slobodanu u grudi, a ovaj je, od zadobijenih ozleda, preminuo na licu mesta.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu