Krivični postupak protiv tri maloletne osobe zbog nasilja nad učenicom u Aranđelovcu - iKragujevac


Vesti

Više javno tužilaštvo u Kragujevcu pokrenuće krivični postupak protiv tri maloletne osobe zbog nasilja nad B.N, učenicom prvog razreda Tehničke škole "Mileta Nikolić" u Arandjelovcu, koji se dogodio sredinom oktobra.

Prema saopštenju Višeg javnog tužilaštva, postupak će biti pokrenut protiv S.V, K.V. i D.R. starih 15 godina, dok će sve nadležne institucije i stručne službe biti uključene u aktivnosti sperečavanja vršnjačkog nasilja, koje se neće tolerisati, piše u saopštenju.

U saopštenju je navedeno da je danas Tužilaštvu u Kragujevcu dostavljen izveštaj Policijske stanice u Arandjelovcu da je 13. oktobra u Tehničkog školi "Mileta Nikolić" u odeljenju došlo do nasilja nad učenicom B.N. (16).

Više javno tužilaštvo je u saradnji s policijom preduzelo sve potrebne mere i radnje kako bi se rasvetlile činjenice, piše u tekstu.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović je danas osudio nasilje nad učenicom i rekao da će policija u saradnji s tužilaštvom i centrom za socijalni rad preduzeti sve mere da bi se taj slučaj rešio što pre. 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu