BRUTALNO PREBIJANJE UČENICE: Zna se ko su nasilnici sa snimka, udaljite ih iz škole! - iKragujevac


Vesti

Učenici Tehničke škole "Mileta Nikolić" iz Aranđelovca napisali zvaničan stav povodom brutalnog prebijanja učenice njihove škole.

 Juče je na adresu portala SrbijaDanas.com, u okviru projekta "Drug nije meta" stigao uznemirujući video snimak od jedne naše čitateljke, koja je, kako kaže, i sama majka te se brine da se isto ovo ne dogodi i njenom detetu.

Svi ste videli brutalan snimak iz Aranđelovca, ali mnogima je promakao ovaj UŽASAN DETALJ (VIDEO)

Video klip koji nam je poslala čitateljka nastao je u Tehničkoj školi "Mileta Nikolić" iz Aranđelovca. Sadržaj snimka je i više nego jeziv.

Naime, grupa učenika, među kojima se ističe jedna devojčica, besomučno, iz sve snage udaraju drugu učenicu koja sedi na stolici.

uznemirujuci snimak iz sumadije daci iz sve snage udaraju drugaricu i urlaju spusti ruke dole

Maturanti Tehničke škole su veoma potreseni snimkom koji je nastao u njihovoj školi i na zvaničnom fejsbuk profilu njihove škole su napisali status u kojem piše da se nadaju da ova slika neće biti jedino po čemu se prepoznaje njihova škola. Takođe napisali su da smatraju da će akteri nemilog događaja biti primereno kažnjeni.

 

Status prenosimo u celosti:

"STAV MATURANATA TEHNIČKE ŠKOLE IV-3:

U zadnjih nekoliko dana internetom kruže ružne slike nasilja, a nažalost mesto događanja je naša škola. Akteri su naši novoupisani učenici, a scene nimalo prijatne za gledanje. Mi smo tim ružnim scenama koje bacaju lošu sliku na celu školu, učenike i zaposlene u njoj zapanjeni i iznenađeni. Naime od kada smo u školi, a to je već četiri godine u školi se promoviše duh zajedništva i drugarstva. Svi nastavnici su uvek isticali značaj kolektivnog duha i solidarnosti i kroz redovne školske obaveze i kroz sportske aktivnosti i kroz zajednička druženja. Ne želimo da ovaj nadamo se izolovan događaj bude nešto po čemu će okruženje prepoznati našu školu, već po rezultatima rada nas i prethodnih generacija koji su za poštovanje. Takođe, smatramo da akteri nemilog događaja treba da budu primereno kažnjeni i udaljeni iz institucije kojoj očigledno ne pripadaju.

MATURANTI TEHNIČKE ŠKOLE MILETA NIKOLIĆ

BUDUĆI ELEKTROTEHNIČARI ENERGETIKE IV-3"

Izvor: Srbija danas

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu