HOROR U SRBIJI: Bivšu ženu pozvao na razgovor, pa je silovao - iKragujevac


Vesti

Rade J. (64) iz Temerina uhapšen je zbog sumnje da je brutalno silovao svoju bivšu suprugu.

Kako saznajemo, napad se dogodio u ponedeljak u ulici Ive Lole Ribara 100 u Temerinu, u kući za koju se pretpostavlja da u njoj živi osumnjičeni Rade J.

- Napad se dogodio 25. oktobra oko 22 sata u Radetovoj kući. Nije poznato kako su se u toj kući našli Rade i njegova bivša žena. On je nasrnuo na nju i brutalno ju je silovao, međutim, ubrzo je slučaj prijavljen i uhapsila ga je novosadska policija. Sumnja se da je upravo nesrećna žena zvala policiju nakon što se otrgla - naveo za naš list izvor blizak istrazi.

Meštani ove temerinske ulice uglavnom ne poznaju Radeta, ali čuli su da se dogodilo silovanje.

- Nisam čula nikada za Radeta, ne znam da takav ima u našoj ulici, ali znam da je u ponedeljak bila neka frka. Videla sam policiju i čula sam da je u pitanju neko silovanje, ali ne znam ni tu ženu, ni Radeta. Ova ulica je dosta duga, proteže se s jednog na drugi kraj sela, moguće je da ih zato ne poznajem - ispričala je jedna od meštanki Temerina koja je želela da ostane anonimna.

Kako nezvanično saznajemo, Radetu je određeno zadržavanje do 48 sati i uveliko se radi na razotkrivanju krivičnog dela. Nije poznato da li je priznao ili negirao silovanje. Prema Krivičnom zakoniku, za silovanje se može dobiti kazna zatvora od dve do 12 godina. Do zaključenja ovog izdanja „Alo!” nije bilo poznato zbog čega je Radetova bivša žena došla u kuću u kojoj se dogodio zločin.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu