MUP ZAPOŠLJAVA 150 NOVIH! - iKragujevac


Vesti

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović uručio je danas rešenja za prijem u radni odnos 150 diplomaca Kriminalističko-policijske akademije (KPA), koji će već od ponedeljka početi da rade, saopšteno je danas iz MUP.

Stefanović je istakao da je posao u MUP od početka godine dobilo oko 260 diplomaca KPA i najavio da će takva praksa biti nastavljena i u budućnosti.
Novoprimljenim oficirima policije on je poručio da od njih očekuje da nastave da stalno rade na sebi i da unapređuju znanja i veštine.

"Očekujem od vas da budete ispravni policajci, da poštujete zakon i da se trudite da vam dan ne prođe samo da bi prošao i da bi ste primili platu, već da u interakciji sa građanima pokažete da vam je iskreno stalo do ljudi", istakao je Stefanović.

Kako je naglasio, to mnogo govori o policajcu koji obavlja svoju dužnost, bez obzira u kojoj organizacionoj jedinici je zaposlen.
„To govori o nama, o tome kakvi smo mi kao Ministarstvo i zato uvek imajte na umu da ste vi lice države. Policajac, vojnik, lekar, nastavnik ili učitelj za sve građane predstavljaju lice države“, poručio je Stefanović.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu