HOROR: Devojka prerezala arteriju i skočila sa terase! - iKragujevac


Vesti

Članovi porodice devojke Milene Đ. (25) iz sela nadomak Kruševca od šoka zbog vesti da im je ćerka nađena mrtva sa prerezanim vratom i iscepanim stvarima juče nisu imali snage da pričaju o tragediji.

Jedan od njihovih rođaka samo je kratko rekao: „Igrala se na gelenderu, pa se ubila!”

Kako „Alo!” saznaje, obdukcija je pokazala da je devojka na krajnje svirep način sebi oduzela život i da niko drugi nije umešan u taj slučaj.

- Devojka je nađena u lokvi krvi i pantalone su joj bile iscepane. Živela je sa dva cimera, koji su saslušani u policiji i koji su rekli da su spavali i da ništa nisu videli, ni čuli. Obdukcija je pokazala da nije silovana i da je sama sebe zaklala - objašnjava naš sagovornik.

Prema rečima našeg sagovornika, rezultat obdukcije govori da na telu ništa ne ukazuje da je bila napastvovana ili fizički maltretirana, prisutne su samo povrede koje su nastale od udaraca i usled rezanja arterije, a pored njenog tela pronađen je žilet kojim je sebi prerezala vrat.

Stanari u čijoj zgradi je živela nesrećna devojka i juče su bili u šoku. Mrtvu devojku i njene cimere znali su samo iz viđenja.

- Tog jutra oko četiri sata probudio me je jak tresak, pomislio sam da je neko bacio petardu ili tako nešto, ali malo kasnije pažnju mi je privukao žamor ljudi u dvorištu. Pogledao sam kroz terasu i ugledao devojku koja leži na leđima, a oko nje su bile policija i Hitna pomoć. Sišao sam dole i prvo što sam ugledao bila je velika količinu krvi. Tada sam čuo da je devojka preskočila gelender, držeći se jednom rukom za njega, drugom se preklala, a zatim se pustila da padne. Tokom uviđaja su bili prisutni i njeni cimeri, koji su bili u šoku i nepovezano su pričali kako su spavali za vreme tragedije. Koliko sam ih razumeo, najverovatnije se radi mladalačkoj depresija - rekao je stanar zgrade, koji je želeo da ostane anoniman.

Drugi stanari su rekli da ne znaju koliko je tačno devojka tu stanovala sa svojim cimerima, ali su se svaki put uljudno javljali i nikada nisu pravili nikakve probleme. Prema njihovim rečima, o svemu je bila odmah obaveštena i gazdarica stana, a njene cimere više nismo viđali. Kako navode stanari, ubistvo nesrećne Milene Đ. je šesto po redu u ovoj zgradi u poslednje dve decenije. Prethodno je bilo pre nekoliko godina, kada je na sličan način jedan mladić zbog narkomanske krize skočio s terase.

Istraga je za sada utvrdila da se radi o samoubistvu, ali još se utvrđuju okolnosti pod kojima se dogodila tragedija.

Studirala japanski

Meštani sela Gornji Stepoš kod Kruševca, odakle je nesrećna devojka, šokirani su zbog svega što se dogodilo jer je, kako oni kažu, reč o uzornoj devojci.

- Završila je studije japanskog jezika u Beogradu i trebalo je da ide na master. Ima stariju rođenu sestru, koja je nastavnica u školi, i dolaze iz normalne porodice. Roditelji su u veoma teškom stanju zbog svega, a majka je svaki dan na injekcijama - rekao je jedan od rođaka nesrećne devojke, koji je želeo da ostane anoniman. 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu