IZNENAĐENJE ZA SVE DAME: Ladies night u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

Ladies night uz romantičnu dramu „Zaslepljeni” sa Demi Mur, Alekom Boldvinom i Dilanom Mekdermotom u glavnim ulogama, zakazan je za četvrtak 7. septembar u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza od 20 časova.

Pripremite se za najdirljiviju ljubavnu dramu godine. Nezaboravan provod uz sjajnu romantičnu priču očekuje sve dame i njihove pratioce. Uz svaku kupljenu kartu, sve pripadnice lepšeg pola će dobiti primerak magazina „Lepa i srećna”, dok one sa više sreće očekuje poklon paket proizvoda HIMALAYA.

Demi Mur, Alek Boldvin i Dilan Mekdermot su ekipa koja garantuje sjajnu priču na velikom platnu, a sve pod rediteljskom palicom Majkla Mejlera, reditelja filmova “Krv i kost”, “Na ivici” i dr.

Nakon hapšenja supruga zbog umešanosti u korupciju, Suzan dobija kaznu društveno korisnog rada u Domu za osobe sa oštećenim vidom. Upoznaje Bila, pisca koji je na rehabilitaciji nakon saobraćajne nesreće u kojoj je poginula njegova žena. Njih dvoje razvijaju romantičan odnos, ali se stvari komplikuju kada se u Suzanin život ponovo vrati njen muž koji naslućuje šta se dešava.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu