Sutra BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE ostaju ove ulice - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja električne energije za sutra.

-Zbog radova u trafostanici 110/10 kV KG 003 “Slovačko groblje“ u vremenu od 05.00 do 07.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Šumarice, Stanovo, Kolonija, Bagremar, Centralna radionica, Mala Vaga, Stara Zvezda, Slovačko groblje, Male Pčelice, deo Grošnice, Veliko Polje i Ćava, Korićani, Erdeč, Kozujevo.

-Zbog zamene mernih uređaja u vremenu od 08.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima ul.Bože Kozomarića,Miodraga Uroševića,Sarajlinoj ,deo Višnjićeve ,Save Nemanjića,Uskočkoj,Dr Radosava Markovića,Majakovskog,deo Stojana Protića na Pivari, ul.Ilindenska-gornji deo u Bagrmaru,Kralja Petra l br.1,3,5,7 i Jovanovcu kod igrališta. 

Zbog radova na dalekovodu u vremenu od 09.00 do 13.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u Vučiću,Sipiću. Malim i Velikim Krčmarima u Optšini Rača. 

-Zbog rekonstrukcije mreže i seče rastinja u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u Baljkovcu, u ul.Podrinjskog odreda,Otona Župančića,Milivoja Banković Sićka,Gustava Krkleca,Jovana Tomića i Blagoja Neškovića u Beloševcu. 

-Zbog seče rastinja u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima Ljubičevcu kod Stragara.


Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova, radovi će biti odloženi.  

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu