Sutra ŠEST SATI bez struje nekoliko ulica - iKragujevac


Vesti

Sutra bez električne energije: 

  • Zbog zamene mernih uređaja u vremenu od 08 do 14 sati doći će do povremenih prekida u isporuci električne energije potrošačima ulici Bože Kozomarića, Miodraga Uroševića, Sarajlinoj ,deo Višnjićeve, Save Nemanjića, Uskočkoj, Dr Radosava Markovića, Majakovskog, deo Stojana Protića na Pivari, ulici Ilindenska-gornji deo u Bagrmaru i ulici Vojvode Vuka u Ilinoj Vodi.
  • Zbog radova na dalekovodu u vremenu od 13 do 15 sati doći će do prekida u isporuci elektične energije potrošačima u Ilićevu i Maršiću, a u vremenu od 09 do 13 sati u naselju Male Pčelice kod porte.
  • Zbog rekonstrukcije mreže i seče rastinja u vremenu od 09 do 14 sati doći će do povremenih prekida u isporuci električne energije potrošačima u Baljkovcu, ulica Župskoj i Tihomira Vuksanovića u Beloševcu, ulica Dragana Plačkovića u Šumaricama i ulica Užičke republike u Teferiču-vikend naselju.
  • Zbog remonta trafostanice u vremenu od 10 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Nikšiću kod zadruge i ulici Rašida Hadžimešića, Vojvode Antonija Pljakića, Pere Hansona i Koste Malića u Šumaricama.
  • Zbog seče rastinja i u vremenu od 09 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima Ljubičevcu kod Stragara. 

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova, radovi će biti odloženi.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu